Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párkapcsolatban élő nők! Gondolkodtok rajta hogy kiugrotok a kapcsolatból s egy másik pasi karjaiban landoltok?
Vannak ígéretes jelentkezők? Sok pasi udvarol nektek?
F/31
Aki ezt csinàlja, nem gondolkodik túl sokat, Bazsikàm.
A minap am egy igen kreatív sztorit hoztàl össze, grat!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Csak ezen.
Kontrollmásniással vagyok. Egy pasival sincs semmiféle kapcsolatom, majdnemhogy szoc.kapcsolataim sincsenek.
Mintha egy lakatlan szigeten lennék vagy egy labirintusban ahonnan senki nem segit kijutni. De közben jön utánam követ mindig a párom. Vagy már teleportálnék valahogy máshoz vagy másik életbe máshol. Annyira nincs már ötletem semmi.
#7 Nekem is kedvet akart hozzá csinálni, leírva milyen omlós és finom :D
Azért is jeleztem, hogy egész jól elsütizgetek férjemmel :)
Sose voltam a hűség mintaképe, de direkt ilyen gondolataim nem voltak. Szarul is ereztem magam mindig mikor jött olyan aki testileg es lelkileg is vonzott annyira hogy nem tudtam megállni, és vele is...
De mostmár tudom hogy csak nem a megfelelő férfival voltam. A mostani mellett biztos hogy senkinek nem lenne esélye, még egy zserbóra se :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!