Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Párkapcsolatban élő nők!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatban élő nők! Gondolkodtok rajta hogy kiugrotok a kapcsolatból s egy másik pasi karjaiban landoltok?

Figyelt kérdés

Vannak ígéretes jelentkezők? Sok pasi udvarol nektek?

F/31

2022. dec. 7. 18:35
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Nem. Nem lennék kapcsolatban, ha ugrabugrálni lenne kedvem.
2022. dec. 7. 18:40
 2/10 Noren1989 ***** válasza:
50%

Aki ezt csinàlja, nem gondolkodik túl sokat, Bazsikàm.

A minap am egy igen kreatív sztorit hoztàl össze, grat!

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

2022. dec. 7. 18:45
 3/10 anonim ***** válasza:
62%
És rávetem magam egy nagy adag zserbóra? :)
2022. dec. 7. 18:49
 4/10 Ghgj ***** válasza:
88%
Én léptem ki kapcsolatból amiatt, hogy valaki más iránt érzéseket kezdtem táplálni. Számot vetettem a kapcsolatommal, megállapítottam, hogy azt az energiát, ami a megjavításához kellene, nemhogy nem tudom, nem is akarom beletenni és léptem. A harmadik fél tünet volt, nem ok.
2022. dec. 7. 18:49
 5/10 anonim ***** válasza:
Kérdező, #3 vagyok. Csak viccelődtem :) egész jól elsütizgetek férjemmel.
2022. dec. 7. 20:48
 6/10 anonim ***** válasza:

Csak ezen.

Kontrollmásniással vagyok. Egy pasival sincs semmiféle kapcsolatom, majdnemhogy szoc.kapcsolataim sincsenek.

Mintha egy lakatlan szigeten lennék vagy egy labirintusban ahonnan senki nem segit kijutni. De közben jön utánam követ mindig a párom. Vagy már teleportálnék valahogy máshoz vagy másik életbe máshol. Annyira nincs már ötletem semmi.

2022. dec. 7. 21:03
 7/10 anonim ***** válasza:
90%
#3 nekem múltkor Balázska a számba akarta tömni a zserbóját priviben, úgyhogy csak óvatosan 🤣
2022. dec. 7. 21:06
 8/10 anonim ***** válasza:

#7 Nekem is kedvet akart hozzá csinálni, leírva milyen omlós és finom :D

Azért is jeleztem, hogy egész jól elsütizgetek férjemmel :)

2022. dec. 7. 21:14
 9/10 anonim ***** válasza:
#8 🤣🤣
2022. dec. 7. 21:25
 10/10 anonim ***** válasza:

Sose voltam a hűség mintaképe, de direkt ilyen gondolataim nem voltak. Szarul is ereztem magam mindig mikor jött olyan aki testileg es lelkileg is vonzott annyira hogy nem tudtam megállni, és vele is...

De mostmár tudom hogy csak nem a megfelelő férfival voltam. A mostani mellett biztos hogy senkinek nem lenne esélye, még egy zserbóra se :)

2022. dec. 7. 22:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!