Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha meg van beszélve másnapra a következő randi, addig mennyit írogattok egymással?
Figyelt kérdés
okt. 7. 14:34
1/8 anonim válasza:
én folyamatosan irogattam a nőnek de nem volt 100%-ra megbeszélve a következő, próbáltam kierőszakolni. A nő alig ír, én viszem a beszélgetés oroszlánrészét. Majdnem 2 hét után jön össze a 2. randi, ha összejön.
Ez segít?
2/8 anonim válasza:
1, igen, abban, hogy mit NEM szabad csinálni. 😁
Egyébként én nőként, ha fix randi van lebeszélve akkor abszolút nem bánom, ha nem írogat egésznap a férfi.
3/8 anonim válasza:
Ha meg van beszélve másnapra, akkor felesleges egyeztetésen, köszönésen, megerősítésen kívül mást addig.
4/8 A kérdező kommentje:
Tehát ha ma még nem írt, akkor ne agyaljak rajta..?
okt. 7. 15:50
5/8 anonim válasza:
Keveset, vagy semennyit, mert ha egész nap írogatunk telefonálunk akkor biztos hogy nem fogok tudni menni. Ugyanis az írogatás viszi el az időt.
6/8 anonim válasza:
Szerintem felesleges teljesen. Így legalább marad mesélnivalótok a randin.
7/8 anonim válasza:
Hát mi a megbeszélt első randi előtti órákban is sokat csevegtünk, és a randira is maradt bőven mondanivalónk. Azóta is sokat karattyolunk, 10 éve a férjem.
8/8 anonim válasza:
Nekem tegnap úgy volt majd 2 nap mulva randizok egy lánnyal majd letiltott. Ezek után senkivel nem beszélek max ha találkozunk. Főleg hogy privát dolgokat is kérdezett akkor meg minek kérdezte ha nem is akar találkozni?? Olyan hülyék a nők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!