Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az nagyon gáz, ha 29 évesen 1 hónap alatt még nem feküdtünk le egymással?
Első komoly kapcsolatom lenne. Egyelőre sétálós, éttermes stb. randikon vagyunk túl, és úgy érzem, hogy kívánjuk egymást, de nem akarom elbénázni.
Ritkán tudunk találkozni (heti 1-2 alkalom). Áthívni sajnos nem tudom magamhoz (mamahotel). 1-2 hónapig meg még biztosan nem tudok elköltözni.
Sajnos teljesen tapasztalatlan és izgulós vagyok, szóval jó lenne valami nyugodt környezetben megejteni.
Mi lenne a jó megoldás? Hívjam el egy hétvégi nyaralásra és akkor ott történjen meg, aminek meg kell?
5
Lelki hatások, hagyjuk már. Ha két ember vágyik egymásra, akkor nincs miért játszmázni. Ha egyiküknek időre van még szüksége, akkor meg természetesen várni kell.
Az nagyon gáz, ha 29 évesen 1 hónap alatt még nem feküdtünk le egymással?
Miért lenne gáz, ha nem is tudod hova vinni "lefektetni"? Nyilván, ha ő akarta volna, felhív magához, vagy ő is mamahoteles?
Dobd fel neki egy hétvégi kirándulós programot, ami ottalvós, aztán meglátod, mit szól hozzá. EGyébként értem a lelki maszlagot, meg hogy meg akarja váalaki ismerni a másikat, de szerintem ebben a korban már a testiség is ebbe tartozik, hiszen abban is passzolni kell, hogy jó legyen a kapcsolat. Hiába találsz lelki társra, ha aztán kiderül, hogy a legalapvetőbb dologban nem tudtok egy húron pendülni, mert pl. egy prűd fapi.na...vagy impotens a pasi, eesetleg nulla technika, nulla fantázia. Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!