Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok a rossz ember, ha rosszul viselem, hogy fél év alatt sem feküdtünk le egymással?
Srác vagyok és összejöttem az egyetemista csoporttársammal.
Elmondta hogy szűz és emiatt lassabban haladjunk.
Idáig direkt fokozatosan próbáltam haladni hogy ne riasszam el, volt rengeteg csók és összebújás.
Próbálkoztam nála az ágyban, de csak visszautasított.
Kézimunka és orál nincs a kapcsolatban a részéről.
Olyan mintha nyűgnek érezné.
Volt már több beszélgetésünk erről, és oda lyukadunk ki hogy ő nem áll készen fél év után sem.
Rossz ember lennék emiatt ha fél év után már kezdem ezt megelégelni?
Már elmúlt 20 éves, szóval nem tini.
Egy két embertől megkaptam hogy ösztönlény vagyok aki csak meg akarja fektetni a csajt
2, neki lehet, nem csak testiség a szex. Én is sokáig voltam szűz, pont azért, mert tudtam, hogy nem tudok fél év alatt megbízni senkiben annyira, hogy szexeljek vele.
Azt mellékesen teszem hozzá, hogy tudom, hogy sokaknak a "kézzel-szájjal" kisebb dolog, mint a vaginális szex, de nem mindenkinek.
5# Nekem sem csak testiség, de 6 hónap bőven elég idő ahhoz, hogy megbízz valakiben, ha egészséges ember vagy, és nincsenek gondjaid mentálisan. Legalábbis rendszeres találkozások mellett, mivel egy egyetemre járnak, ezért gondolom nem havonta egyszer randiznak.
Ha neked 6 hónap kevés, hogy valakiről el tudd dönteni, hogy csak megdugni akar vagy komolyat szeretne, akkor extrém paranoiás és nagyon szar emberismerő vagy.
"Ha neked 6 hónap kevés, hogy valakiről el tudd dönteni, hogy csak megdugni akar vagy komolyat szeretne, akkor extrém paranoiás és nagyon szar emberismerő vagy."
Itt nem arról van szó, hogy attól félek, hogy csak megdugni akar. Hanem arról, hogy nekem a szex intim dolog. Ahhoz nagyon erős bizalom kell. Ha első randin összezárnának és együtt kéne élnünk 0-24, akkor el tudom képzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!