Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én vagyok a rossz ember, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én vagyok a rossz ember, ha rosszul viselem, hogy fél év alatt sem feküdtünk le egymással?

Figyelt kérdés

Srác vagyok és összejöttem az egyetemista csoporttársammal.

Elmondta hogy szűz és emiatt lassabban haladjunk.

Idáig direkt fokozatosan próbáltam haladni hogy ne riasszam el, volt rengeteg csók és összebújás.

Próbálkoztam nála az ágyban, de csak visszautasított.

Kézimunka és orál nincs a kapcsolatban a részéről.

Olyan mintha nyűgnek érezné.

Volt már több beszélgetésünk erről, és oda lyukadunk ki hogy ő nem áll készen fél év után sem.

Rossz ember lennék emiatt ha fél év után már kezdem ezt megelégelni?

2024. márc. 13. 20:54
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%
Hát önként én se értem...
2024. márc. 14. 02:00
 22/36 anonim ***** válasza:
79%

Egy felnőtt párkapcsolatban a szex fontos kapcsolódási pont. Nem lehet kivonni a képletből. Teljesen normális az igényed. Ha csak beszélgetnek, programoznak a felek, az inkább barátság, nem párkapcsolat. Pláne ha nincs előrelépés, haladás.

Szerintem kérdezd meg, hogy ő hogyan képzeli el a kapcsolatotok jövőjét, akár szexuális téren. Mondja el, mik az elképzelései, mikor és mitől érezné készen magát.

Nem vagy ösztönlény. Ez annyira gáz, hogy ezt nevelik bele a férfiakba, én a páromon is tapasztalom, hogy több évnyi párkapcsolat, együttélés után is van, hogy szabadkozik, amikor váratlanul kezdeményez nálam, hogy bocs, hogy ő ilyen ösztönlény... Egy párkapcsolatban egészséges nemi vágyat él meg az ember. Hidd el, minden létező pszichológus és párkapcsolati szakember így gondolja, a gond azok fejében van, akik ezért "leösztönlényezik" a másikat.

2024. márc. 14. 08:31
 23/36 anonim ***** válasza:
86%

"Rossz ember lennék emiatt ha fél év után már kezdem ezt megelégelni?"

Nem. Egy agyilag és lelkileg érettlen lány, nőként mondom, hogy ennyi idő után már túl kellene esnie rajta, főleg, ha ennyire türelmes és figyelmes hapit fog ki, mint te. Jobb lehetősége sose lesz.

2024. márc. 14. 08:33
 24/36 anonim ***** válasza:
82%

Nekem is 20 évesen volt az első párkapcsolatom, szűz voltam. Nagyjából 2 hét után már kézzel kielégített a srác (ő nem volt szűz), 1 hónap után részéről orál és én csak 1.5 hónap után elégítettem ki őt. Nekem akkor ez oké volt. Nem bíztam benne, tulajdonképpen nyomásra feküdtem le vele kb. 5 hónap után. Nem mondom, hogy megbántam, hogy lefeküdtem vele, de azt mondom, hogyha valakivel 3 hónapon belül nem akarok lefeküdni, az árulkodó, és valami nincs rendben a kapcsolatban. Mondtátok már egymásnak, hogy szeretlek? Ismeritek egymás családját és barátait?

Azt "hagyja", hogy őt kielégítsd?

2024. márc. 14. 08:41
 25/36 GFman ***** válasza:
100%
Te egy hős vagy! A lány meg éretlen még!Fejben biztos! Jogosan viseled rosszul.Már csak azért is, mert Te konkrétan mindig vissza vagy utasítva ebben a kapcsolatban, Te vagy aki mindig enged a másiknak és Ő semmire nem hajlandó.Lehet sexelni egy nővel ösztönből(levezetni a kangörcsöt), meg lehet sexelni szeretetből is.Nyilván nálad ez szeretet,(különben nem vártál volna fél évet), részéről meg ki tudja micsoda!
2024. márc. 14. 12:04
 26/36 anonim ***** válasza:
Akik itt lepontoznak minden választ, azok elmondanák, hogy szerintük mi a megoldás vagy mi miatt all fenn ez a helyzet? Mert a pontozgatás az nagyon megy, csak megoldást nem sikerül ajánlani.
2024. márc. 14. 14:06
 27/36 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem hagyod el, de komolyan? Látszólag tök mást akartok egymástól.

Nekem nem lenne oké, de 1-2 hónap "semmi" után szakítanék, mert vannak igényeim felnőttként.

Bocs, ez van. Te miért pazarlod a saját idődet feleslegesen?

2024. márc. 14. 17:51
 28/36 A kérdező kommentje:

Azt hagyta hogy kielégítsem, de elején nagyon félt mikor a nadrággal együtt a bugyiját is levettem egyúttal.

Volt hogy mondtam neki hogy lehet, hogy aszexuális, de megsértődött rajta.

Mikor mondtam neki hogy fél év után nem ártana szintet lépni, azon is kisebb sértődés van a részéről.

2024. márc. 15. 09:33
 29/36 anonim ***** válasza:
Hat ez gaz. Ha ennyire nem képes kommunikálni, akkor vagy nem bízik benned (de akkor miért van veled) vagy nem elég erett hozza, ami megint felveti, hogy akkor minek vagytok kapcsolatban.
2024. márc. 15. 09:36
 30/36 anonim ***** válasza:
100%
A barátnőd nagyon erősen szoronghat, ha ennyire ijesztő neki az intimitás. Vagy trauma érte korábban vagy nagyon szigorú, megnyomorító nevelést kaphatott. Akárhogy is van, nem a te dolgod ezt feloldani benne, hanem az övé, akár pszichológus segítségével is. Én még egy utolsó próbát tennék a helyedben a terápia feldobásával, de ha ezen is megsértődik és ettől is elzárkózik, akkor nem vesztegetnék rá több időt.
2024. márc. 15. 14:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!