Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet az,hogy sokaknak elég olyan pár,aki nem a lelki társuk is egyben? Vagy nekem vannak túl nagy igényeim,hogy ilyen társra vágyom?
Akkor mostantól fordíts a gyakorlaton. Először ismerd meg, leki társuljatok, és csak utána legyen szex.
Jót fog tenni a hitelességednek is.
Ez lenne a cél,de érdekesség, hogy jellemzően a nők kezdeményezik nálam a szexet, én meg hát ott és akkor a pillanatban nem tudok ellenállni nekik.
Olyan szempontból viszont mindegy,hogy ha van szex ha nincs szex,ha nem érzem a lelki kapcsolódást, akkor úgyse lesz belőle semmi.
Vannak olyan nők is,akikkel nem jutunk el a szexig és mégis ugyanaz a vége,hogy nem érzem azt a 'pluszt'.
Én is azt mondom, hogy a nagy lelkitársulás előzze meg a szexet, mert így nyilván nagyon rosszul esett a lánynak (pláne ha rendes, értelmes), még akkor is, ha ő kezdeményezte a szexet! Mert te meg belementél (és valószínűleg előtte is adtad a pozitív visszacsatolásokat), ez nagyon nem volt korrekt a részedről. Érdekes módon akkor nem érdekelt a lelki-téma. :( Remélem mondtál neki valami olyat, hogy nem vele van a baj, hanem te vagy lüke... Mert azért egy ilyen lépés nagyon tud ám fájni nekünk, nőknek.
Egyébként ez tényleg ritka lesz, akivel a lelki-kapcsolódás is megvan. Vagyis ez vagy eljön vagy nem jön el... Vagy egyik fél részéről megvan a nagy kötődés, a másikról nem, vagy a körülmények lehetetlenítik el, vagy más dolog nem működik általában (szex, anyagiak, család, egészségi helyzet, párkapcsolatban/házasságban él már).
Én így felnőtt női fejjel azt mondom (leírás alapján), hogy a fenti lány teljesen elfogadható volt, és lehet kialakult volna a lelki tényező, szerelem is kicsit később. Minden párkapcsolat egy összecsiszolódás is egyben.
Ismerkedésnél meg amúgy is látod, hogy mennyire passzol az értékrend, világnézet. Ha ez nagyon problémás, akkor persze nem érdemes erőltetni a dolgot.
"Vannak olyan nők is,akikkel nem jutunk el a szexig és mégis ugyanaz a vége,hogy nem érzem azt a 'pluszt'."
Hány éves vagy egyébként?
2-es, te írtad, hogy "enélkül olyan üresnek éreztem az egészet, hiába volt jó a szex,másnap rosszul éreztem magam".
Egy kis akarterővel kíméld meg magad ettől a szenvedéstől, nem kell ám mindenkivel lefeküdni, aki csak felajánlkozik. Vagy ha megteszed, nem kell emiatt szenvelegni.
Mondom, hitelesség.
8
Hát akkor ez van...
Keresgélni kell tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!