Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? ( lent folytatódik)
verd ki a fejedből, diák-tanár viszony(legalábbis nálunk) tilos. Amúgy is idős hozzád. Keress korodbelit.
Figyeld a bénaságait, tehát vedd észre tudatosan a hibáit. Ne nézz rá az órán, csak ha muszáj.
2010. nov. 4. 08:27
ez szerintem csak egy hirtelen fellángolás. Ilyet minden diák érez valamelyik tanára felé. Szerintem ne szólj neki előbb utóbb elmúlik ez az érzés.
23/L
2010. nov. 4. 08:29
3/11 A kérdező kommentje:
elmondani semmikép nem akartam neki, csak egyszerűen nem tudok mit csinálni. akkor probáljam meg kerülni? amúgy ez kb 9. óta tart
próbálj bénázni magyaron, hogy megutáljon! beszólogat valamennyit, utána majd leszoksz róla..
2010. nov. 4. 16:23
5/11 A kérdező kommentje:
kösz az ötletet, nem hangzik rossznak, kipróbálom
Keress más csajt fiúúú! Valakit aki eltereli a figyelmet! :D
Nekünk a biológia tanárnőnk volt igen jó bőr! 26 körüli lehetett és a tesit is ő tartota... hát mikor csinálta a feladatot és kerekedett a popsi mindenkinek magömlése volt :D De legalábbis mindenkinek dudorodott a tornagatyó :D akoor voltunk 10.esek vagy 11 nem tudom már :D De bevágott a tanga párszor :D
Szóval valahogy kerüld a szemezést vele... Sztem az nem jó h utáltasd meg magad vele mert még a végén megbuksz...
2010. nov. 8. 19:35
7/11 csokola'de' válasza:
vhogy haragitsd magadra akkor majd felidegesites magaad a 'beszólásin' és nem fog tetszeni, de másnak ne mond iskolába, esetle g nagyon jó barátodnak mert ezzel fognka cikizni stb.
2010. nov. 8. 20:35
8/11 csokola'de' válasza:
nekünk is volt egy tanárnő ijen fiatal egyszer hát elég rendesen kivolt a melle, meg volt hogy le ejtett vmit a főlre és segge ojan kerek volt a hol nem volt kerekebb tőle :D:D az egyik haver meg "csorgott a nyála" szinte és volt hogy meg látta hogy őt nézi azóta pikkel rá és ha már beszélget órána tanár rőgtön lefegyelmezi :D:Dtehát nem jó ha pikkel rád egy tanár de cska ha ez jön be....:D
2010. nov. 8. 21:00
9/11 csokola'de' válasza:
az irásért előre bocs szar nem jó a lámpa a szobámba
2010. nov. 8. 21:01
10/11 A kérdező kommentje:
eszem ágába sem ált elmondani bárkinek is, így is elég gáz hogy beleestem, melesleg csaj vagyok és nem tanárnőbe estem bele hanem tanárurba XD :D
Kapcsolódó kérdések: