Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, ha ilyen üzenetre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ha ilyen üzenetre ébrednétek? "Boldog névnapot a szépséges Áginak 😘"?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, névnapotok van, és egy fiúbarátotok ilyen üzenetére ébrednétek.

Mit gondolnátok erről? És a pasiról?

okt. 3. 00:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Hát de azt hogy bejövök neki plusz azt hogy egy nyálgép
okt. 3. 10:18
 12/14 anonim ***** válasza:

Visszaírnék hogy köszi a nevében is, majd átadom most elfoglalt!

Józsi

okt. 5. 17:16
 13/14 anonim ***** válasza:

az, hogy Ágika berakott téged a szőrös barátnő kategóriába, nem elég?

mindenáron erőltetni akarod tovább, a "semmi esélyem, tudom, de azért nyalintok egyet néha :)))))))))" szerepet?

okt. 6. 09:11
 14/14 anonim ***** válasza:

A szmájli sok.

Amíg a nő nem kezd el szmájlizgatni neked, addig te se tedd szerintem. Egyet se.

A szépséges megnevezés is sok.

Amíg nem volt még 1 csók se, ahogy észre vettem a nők nem kajázzák ha dicséred a külsejüket ennyire nyiltan. Nyalinak veszik, tehát csökken az értéked a szemükben.

Egész más hogy de jól nézel ki ma, vagy látom fodrásznál voltál jól nézel ki, jól áll neked ez a ruci, mint a te szépséges.

Egy sima

Boldog Névnapot csajszi!

Vagy

Boldog Névnapot Ágikám!

Szerintem hatásosabb, mint ez a, el vagyok tőled ájúlva és végre van vmi okom hogy írjak neked

okt. 6. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!