Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mitől ilyen lelakottak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől ilyen lelakottak a pasik 30 felett?

Figyelt kérdés

Benéztem egy társkeresőre és elment a kedvem a korosztályomtól.

Hogyan lehet akkora belet növeszteni 32 éves létére hogy rálóg a micsodájára?

Meg ezt a kopaszodás sem értem ilyen korán.

Nagyon soknak az alkohol is meglátszik a fején.

Elgondolkodtam hogy inkább nőket keresek mert azokból láttam sokat aki tetszik…..

#Ronda pali #Dagadt pasi #Kopaszodó pasik
okt. 2. 09:25
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

Nálam eddig pont így történik,de már ideje lassan elkezdenem edzeni, szeretném fenn is tartani a szintet 😅

okt. 2. 15:19
 22/27 anonim ***** válasza:
65%
Ertem en hogy nem vonzo a kopaszsag, nem is kell annak lennie, csak ne hivjuk igenytelensegnek mert nem az.
okt. 2. 15:29
 23/27 anonim ***** válasza:
72%

Van rajtam pár fölös kiló, ami az én hibám és megértem ha egy nő nem tartja vonzónak.

Azt is megértem ha nem tetszik a nőknek a kopaszodás. Én sem örülök neki, de ezt ne keverjük az igénytelenséggel. Ez genetika, nem tehetek róla.

Meg szerintem a kérdező leírása úgy hangzik mintha kifogásokat keresne arra, hogy "kénytelen" leszbikus kapcsolatra váltani. Nem szükséges, nyugodtan randizhat nőkkel anélkül, hogy rólunk panaszkodna.

35F

okt. 2. 15:55
 24/27 anonim ***** válasza:
39%

Gyerekek, lepontoztátok és leszóltátok a 10-es válaszolót. Több privátot váltottam vele és meg kell mondjam, egyrészt igaza van, másrészt pedig egy ritka értelmes és jó meglátású ember !

Nyersen írja le, amit sokan cukormázba csomagolva sem mernének elmondani, pedig kőkemény igazság ...

okt. 2. 16:24
 25/27 anonim ***** válasza:
69%

Akkor én szerencsésnek mondhatom magam, vagy nemtudom, konkrétan (szerintem) milliószor jobban nézek most ki 44-hez közel, mint 24 évesen. Csak azért ért ez most megdöbbentően, mert előkerült tök véletlenül egy pont 20 éve, 24 évesen készült fotó rólam. Szóval, a +20 év nem hogy rontott, hanem rajtam kimondottan segített. De még egy 10 évvel ezelőtti képet is megnézve, uhh, most így nézve el sem hiszem, hogy az én voltam, ahhoz képest, ahogy most kinézek. Persze, most sem vagyok egy Brad Pitt.

Jó, igaz, volt rajtam úgy 25kg felesleg kb. 3 évvel ezelőttig, de akkor teljes életmódváltást eszközöltem (étrendben és mozgásban) és azóta évek óta sportolok, talán az is jótékony hatással volt a külsőmre.

De valaki megmondhatná, hogy valóban így van e :D (küldenék képet privátban).

okt. 2. 17:49
 26/27 anonim ***** válasza:
Én 48f vagyok, mindig jól néztem ki, jól nézek és fogok nézni (ki)!
okt. 2. 18:45
 27/27 anonim ***** válasza:
A kopaszodás genetika. A többi igénytelenség... valszeg világéletében az volt, max. pár embernél a genetika elviszi a hátán 25-26 éves koráig azt, hogy összeeszik minden egészségtelen cukros-zsíros-feldolgozott szart, literszám issza az energiaitalt meg a cukros dolgokat meg napi x kávét megiszik, cigizik, alkoholizál, bulizik. Plusz társadalmilag még mindig nincs úgy elvárva az igényesség a férfiaktól, mint a nőktől, ezért sok ilyen azt gondolja, hogy ez normális, "mer' hát én férfi vagyok, ha egy fokkal szebb vagyok az ördögnél, jóvanazúgy"... de persze a nőn ha van egy szőrszál meg van rajta 5 kiló plusz, akkor pfeeeeejjjj.
okt. 3. 10:21
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!