Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Elmennétek az első randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmennétek az első randira úgy,hogy nem adja meg a telefonszámát az illető,állandóan privát számon hív?

Figyelt kérdés
szept. 30. 20:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Biztos nem.
szept. 30. 20:43
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmiképp sem, de ezt hogy kell elképzelni elkérte a számod és rejtetten hívott fel? Vagy elkérted volna a számát es nem mondta meg? Ha az utóbbi, akkor 100% hogy nem lehet akármilyen jó pasi
szept. 30. 21:13
 3/9 anonim ***** válasza:
62%
Véletlen is lehet. Miért nem kérdezel rá? Szolgáltatót váltottam. Nem írta ki a számomat senkinek. Lusta vagyok. Kb. 1 hónap múlva mentem az ügyfélszolgálatra.
szept. 30. 21:25
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem mennék el! Mindegy hova beszéled meg, ha ott vagy akkor azé' csak rákérdezel, hogy helló merre vagy, illetve ha közbejön valami ami miatt késel (Bp-n bármikor előfordulhat) akkor nem tudtok beszélni.

Aki ennyire rejtőzködik az vagy nem bízik benned, vagy foglalt. Döntsd el, hogy ez a két opció belefér-e neked vagy sem.

szept. 30. 21:41
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Semmikepp. Biztos,h bunozo es rossz szandeka van.
szept. 30. 21:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Jezusom nem.

Vagy van valakije es nem akarja hogy zaklasd, vagy bunozo. De aki ilyet tesz az meg is fog alazni mar az elso randin is. Keszulj fel.

szept. 30. 23:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem
okt. 1. 00:05
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Kizárt.
okt. 1. 01:10
 9/9 anonim ***** válasza:
Ha csak ott tudom elérni, akkor nem. Ha van messenger hívás, egyéb lehetőség, akkor igen.
okt. 1. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!