Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miert nem hisz nekem a pasim?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert nem hisz nekem a pasim?

Figyelt kérdés

Meg csak ismerkedunk, de azt gondolom, hogy nem hiszi el, hogy csak vele randizom es o ebben ketelkedik hogy csak vele randizom, massal nem.

Miert gondolhatja ezt?

szept. 29. 10:16
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

Utolsó, lelkileg nagyon sérült lehetsz...

Jobbulást!

okt. 1. 12:14
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Tehát abban kételkedik, hogy lefekszel mással is, vagyis szerinted minek tart? Ki is itt a lelki sérült? Bunkósbottal elhajtandó embert akarsz meggyőzni, hogy te csakis őt szereted, neki tartogatod magad? Minden ép érzelemvilágú ember kikérné magának a gyanúsítgatását és elhajtaná messzire. Te pedig bizonyítgatni, megmagyarázni, meggyőzni akarsz egy ilyet. Hát, te tudod, de ebből egészséges kapcsolat soha nem lesz.
okt. 1. 12:53
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, a 10-es válaszolónak igaza van, még akkor is, ha kissé nyersen fejezi ki magát. A pasid azzal vádol, hogy mással is létesítesz szexuális tevékenységet, valójában azt mondja, hogy nem bízom benned, nem szeretlek mert egy kis qvának tartalak.

De lehet, hogy ezt még a gyermeki lelked nem érti.

Ez egy komoly üzenet, a pasid rettentően beteg!

okt. 1. 13:09
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

Jaaaj és még csak ismerkednek, de már most jön a lelki terror.

Ezt a 🤡 most kukázd le, mielőtt a diliházba rak.

okt. 1. 13:21
 15/21 A kérdező kommentje:

En ot nem akarom elhajtani, mert nagyon tetszik nekem a ferfi.

Nem ertem, miert tart ribinek? Nincs is ribi kinezetem.

Tenyleg sajnalnam ezt a ferfit:(

okt. 1. 14:36
 16/21 anonim ***** válasza:
71%
Aki téged azzal gyanúsít, hogy lefekszel másokkal, az minek tart?
okt. 1. 14:55
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem tart ribinek! Manipulál, idomít, szétcseszi az önbizalmad, leértékel. Ettől fogod rosszul érezni magad. Folyamatosan leépíti az önbecsülésed, ha egyáltalán van!?

Áldozat leszel, hiába sajnálod. Aki így beszél veled az nem tisztel, nem szeret!

Azt az embert sajnálod, aki téged szavakkal bánt? Mazohista vagy? Szereted, ha aláznak?

okt. 1. 14:57
 18/21 anonim ***** válasza:
55%
Hogyan mondta? Hogy nem hiszi el, hogy egy ilyen szép kislány mint te megelégedne egy palival?
okt. 1. 15:02
 19/21 anonim ***** válasza:
55%
Ne megsértődj, inkább válaszolj, minek tartják azt a nőt aki több palival szexel?
okt. 1. 15:03
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem férfi,ez egy bántó pöcs.
okt. 1. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!