Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem hisz nekem a pasim?
Meg csak ismerkedunk, de azt gondolom, hogy nem hiszi el, hogy csak vele randizom es o ebben ketelkedik hogy csak vele randizom, massal nem.
Miert gondolhatja ezt?
Utolsó, lelkileg nagyon sérült lehetsz...
Jobbulást!
Kérdező, a 10-es válaszolónak igaza van, még akkor is, ha kissé nyersen fejezi ki magát. A pasid azzal vádol, hogy mással is létesítesz szexuális tevékenységet, valójában azt mondja, hogy nem bízom benned, nem szeretlek mert egy kis qvának tartalak.
De lehet, hogy ezt még a gyermeki lelked nem érti.
Ez egy komoly üzenet, a pasid rettentően beteg!
Jaaaj és még csak ismerkednek, de már most jön a lelki terror.
Ezt a 🤡 most kukázd le, mielőtt a diliházba rak.
En ot nem akarom elhajtani, mert nagyon tetszik nekem a ferfi.
Nem ertem, miert tart ribinek? Nincs is ribi kinezetem.
Tenyleg sajnalnam ezt a ferfit:(
Nem tart ribinek! Manipulál, idomít, szétcseszi az önbizalmad, leértékel. Ettől fogod rosszul érezni magad. Folyamatosan leépíti az önbecsülésed, ha egyáltalán van!?
Áldozat leszel, hiába sajnálod. Aki így beszél veled az nem tisztel, nem szeret!
Azt az embert sajnálod, aki téged szavakkal bánt? Mazohista vagy? Szereted, ha aláznak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!