Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Akkor is lehet foganatja egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor is lehet foganatja egy udvarlásnak, ha a lány nem reagálja le?

Figyelt kérdés

Beszélgetünk, de amikor megpróbálok valami udvarlás féleséget benyögni, vagy valami csodálatot beszúrni, akkor arra nem szokott reagálni. Nem köszöni meg, nem utasítja el, semmi.

Félek, hogy faarccal nézi ilyenkor a másik oldalt. Vagy attól még lehet, hogy mélyen a lánynak jól esik, és örül?

szept. 29. 01:17
 1/10 anonim ***** válasza:
50%
Azért csak megköszönhetné. 🤔
szept. 29. 01:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem ismerem nyilván a lányt, de én is ezt szoktam csinálni, ha azt akarom, a másik ne bókoljon. Direkt nem köszönöm meg, csak egy nagyon nyilvánvalóan mű mosolyt villantok röviden, hogy hallottam, aztán vissza a faarc.
szept. 29. 04:19
 3/10 anonim ***** válasza:
Ha nem látod az arcát beszélgetés közben, akkor ez csak valami csetelés egy ismeretlennel? Mert ekkor még jó, hogy nem vehető komolyan.
szept. 29. 04:56
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom nem jössz be neki, nem akarja, hogy átlépd a barátzónát.
szept. 29. 06:31
 5/10 A kérdező kommentje:
Hát mondjuk ezek írásban történtek...
szept. 29. 08:54
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem vehető komolyan egy olyan udvarlás, ahol még nem találkoztatok. Most egy fotóra azt mondani, hogy jól nézel ki rajta, az még nem az. Mást meg nem tudom, mit ismersz belőle.
szept. 29. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
66%
Engem inkább taszít, amikor írásban udvarolnak. Kicsit gyanús és nyomulós.
szept. 29. 09:24
 8/10 anonim ***** válasza:
Olyankor nem szoktam semmit reagálni, ha nem akarom, hogy félreértsen bármit és azt higgye, hogy lehet valami. Kollégák szoktak néha bókolni, ha néha valami csinosabb ruhát veszek fel (ugyanazt a 3-4 cuccot hordom általában melóba, amik ilyen normális utcai ruhák de már nem sajnálom, ha esetleg valami bajuk lesz, mert nem mindig a gép előtt vagyok, kell mászkálni meg tenni-venni is sokszor, de van, hogy nem úgy mosok és akkor valami mást veszek fel), de náluk is fel tudom mérni, hogy ki az, aki csak úgy hátsó szándék nélkül mondja, neki megköszönöm, mosolygok. A nyomulósabbakkal inkább csak közlöm, hogy ez volt tiszta vagy valami, mert van 1-2 srác akik hiába élnek kapcsolatban/házasok, néha eléggé úgy beszélnek, amiről azért megnézném a párjuk véleményét, én nem akarom még pluszban adni a lovat alájuk.
szept. 29. 09:51
 9/10 A kérdező kommentje:
jaa amúgy persze találkozgattunk többször, meg ilyenek, akkor úgy látom, nem taszítom. Persze nem is cuppant rám, de legalább nem taszítom (azt hiszem múltkor meg is simogatta a vállamat, én meg visszasimogattam a haját, és nem volt sikítás a végén)
szept. 29. 09:55
 10/10 anonim ***** válasza:
9. Akkor egyenlore meg nem tudja o sem.. ha sokaig tart ez a semmi jobb ha elengeded.
szept. 29. 11:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!