Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek melyik félnek van igaza?
Amennyiben a nő tudja, hogy a hétvégéjének nagy általánosságban minimum az egyik napja foglalt, akkor mindig a férfi kérdezzen rá az elfoglaltságra, vagy a nő közölje, akinél ez a helyzet?
28F
Igazából eddig kettő alkalommal került sor személyes találkozásra, mindkettőt én kezdeményeztem. Mindkét alkalommal úgy váltunk el, hogy ő csütörtök-péntek estig meg tudja mondani a hétvégéjét (természetesen ezzel nem azt vártam, hogy ő hívjon el bárhova, csak azt, közölje, valamelyik napja szabad-e).
Erre megkaptam, hogy én nem udvarolok és azt, hogy ő meg rám várt, hogy mindig kérdezzek rá a hétvégére..
Eleve hogy akar kapcsolatot, hogy a szabadideje felében nem tudtok normálisan találkozni? Na meg ez a hozzáállás is, én nem erőltetném a helyedben. De amúgy is szerintem ez egy kifogás a részéről.
Amúgy igen, nekem is ez lenne az alap, ha abban állapodunk meg, hogy majd csütörtök-pénteken tudom meg, mikor érek rá, akkor egyből szólok, amint megtudom. Én vagyok a szűk keresztmetszet, nehogy már a másik puncsoljon. De persze, ha valójában nem akar az ember találkozni, akkor bármilyen kifogás van olyan jó, mint a többi.
Szerintem ezt így közösen is meg lehet beszélni az idő előrehaladtával.
Nőként azt mondom, hogy biztosan még az ismerkedés elején vagytok, és szeretné érezni, hogy fontos neked a találkozás. Tudom ez olyan izé tőlünk, női logika. :) Akkor érezzük jól magunkat, ha a férfi egy picit jobban akarja, mint mi. De lehet másban sem vagy olyan udvarlós, emiatt mondja. Bókok, kedvesség, figyelmesség megvan?
Igazából elmondta, hogy mit szeretne, hogy te kérdezz rá. Szóval én azt mondom, hogyha tetszik neked a lány, akkor egy picit nyomd az udvarlósat így az elején, aztán meglátod, hogy hogyan alakulnak a dolgok. Néha félelmetesen könnyű minket az ujjatok köré csavarni. Utána meglásd, majd ő akarja jobban, ha látja hogy normális-rendes vagy:D
Nagyon szépen köszönöm az eddigi válaszokat!
A hétközbeni találkozás is részemről rendben tudna lenni, de mivel hétfőn és szerdán hobbija van munka után, a többi napon is sokáig dolgozik, mellesleg messze lakik a munkahelyétől, így az elején nem akartam nyomulósnak tűnni.
Kedves 4-es: Ő 27 én 28 vagyok. Talán ebben a korban már azt gondolnám, hogy jobb a gondolkodás egy fokkal, pláne úgy, hogy neki vagy 10 éve nem volt kapcsolata.
Kedves 5-ös: Nem szeretem magamat fényezni, de maximálisan odafigyeltem rá, netes levelezésnél és élőben is, lehet még egy kicsit túl is lőttem a célon (kérdezgettem, hogy nem fázik, nem unatkozik, kényelmesen ül, volt kávés meghívás stb).
Úgy láttam mindig, hogy nagyon jól érezte magát és a testi vonzalom része is rendben volt.
Most szerettem volna, hogy megírja melyik napja szabad, pláne, hogy előző hétvégén nem tudtunk találkozni és heti egy alkalomnál két hét kihagyás nekem nagyon soknak tűnik.
Szerettem volna most is elhívni csak vártam, hogy írja meg, hogy szabad-e. Előző szombaton reggel 11-kor megírta, hogy vasárnapra nincs programja. Rákérdeztem, hogy akkor vasárnap találkozzunk? Egész nap nem válaszolt semmit és vasárnap reggel közölte, hogy beteg lett.
Lehetséges, hogy csak én látok ebbe bele sokat és inkább csak én akarom nagyon.
7
Hát, lehet csak így szerencsétlenül jöttek ki pont a dolgok. Vagy a nő is kicsit ilyen bizonytalan vagy óvatos típus. Gondolom nem véletlen, hogy nem volt ilyen sok ideje kapcsolata. Talán fél is ilyen sok kihagyás után, vagy közben volt sok csalódása.
Szerintem ha láttad rajta a vonzalmat, akkor nem hinném, hogy csak te akarod.
Ez még nem olyan sok idő, amióta találkoztok, talán megéri még a próbálkozást, ha számodra is vonzó!
Élőben egyébként jobb is megbeszélni, hogy ki mit szeretne. Hívd el mára, vagy holnapra! :)
Azt írtam volna, hogy te meg nyugodtan mondd meg neki, hogy te meg több aktivitást várnál, tehát beszéljétek meg, hogy egyszer te fogsz érdeklődni, egyszer ő.
De a 7-es kommentedet látva, hogy egész nap baszott válaszolni az üzenetedre, írd/mondd meg neki, hogy megbízható lányt keresel, akire lehet számítani, vagyis kiszámíthatóan viselkedik, és időben válaszol egy üzenetre, néhány órán belül, vagy rögtön munka végeztével, nem pedig hagyja lógni a levegőben a dolgokat. Nem szereted, ha játszadoznak az időddel, ha időben tudod, hogy nem számíthatsz rá másnap, akkor szervezel magadnak más programot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!