Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki a vonzzóbb egy fèrfinak? Egy átlagos nö akit bármikor megkaphat, vagy egy nagyon szexi nö, aki mèg nem áll kèszen egy kapcsolatra?
Hát mindkettő kuka.
Az átlagos az.. átlagos, tehát kb úgy néz ki, úgy viselkedik mint bárki más... DE bármikor meg lehet kapni. Nekem nem kell olyan nő akit bármikor meg lehet kapni.
Vagy a szép nő... akit meg egyáltalán nem lehet megkapni. Azzal meg mire megyek?
Olyan nő a vonzó akit megfelelő energiabefektetéssel meg lehet kapni. Legyen átlagos, vagy kiemelkedően szép.
Egyik sem, különböző okokból.
Az átlagos nekem sosem vonzó ( nyilván a NEKEM átlagos).
A szexi csaj meg érzelmileg nem semleges, olyan nővel nem érdemes kezdeni, főleg komoly dolgokat.
De mit csináljak ha pl. Tegyük fel írok a másodiknak ès lelkesen vissza is ír, mindig meghallgat, ùgy èrzem hogy vele semmi se bonyolult… ahh de tènyleg ha meg nem lehet az enyèm akkor nem lehet mit tenni. Megèrnè pl 1 èv múlva újra bepróbálkozni?
Azt mondta, hogy ha lelkileg jobban lesz elvisz bulizni meg gondolkozott közös programokon. Majdnem hogy álomszerü.. de ha ö ezt igy èrzi velem, akkor èn a fellegekben járnèk …
Mmmmh… megèri várni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!