Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 18 évesen van rá lehetőségem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

18 évesen van rá lehetőségem nálam idősebb,éretteb nőkkel ismerkedni?

Figyelt kérdés

szept. 22. 11:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

10#

Mondhatni én " kiélt vénasszony" vagyok... 51

De soha nem vonzott a nálam fiatalabb fiú, férfi.

Ettől függetlenül tényleg beteg világot élünk!

nov. 19. 18:05
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

16 évesek voltunk, amikor az akkor 32 éves férjezett tanárnőnk mondta nekünk, hogy gyerekeim, képzeljétek, hogy az összes barátnőmnek ilyen korú szeretői vannak, mint ti vagytok!

Úgyhogy nem kell lebetegezni senkit, neked is tetszik a fiatalabb fiú, férfi, csak nem vallod be magadnak.

dec. 8. 18:19
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
dec. 9. 19:09
 14/16 anonim ***** válasza:
Én 49 vagyok, átlagos pasas, de a 65-75 éves elvált, vagy özvegyasszonyok oda vannak értem.
dec. 9. 20:14
 15/16 A kérdező kommentje:
Az nem semmi😅
dec. 11. 23:48
 16/16 anonim ***** válasza:

Amikor 25 éves voltam, a korombeli lányoknál semmi sikerem nem volt, ők már a 30-35 éves, biztos egzisztenciával bíró pasikra hajtottak.

A 35-45 éves asszonyok viszont csillogó szemekkel néztek rám, úgyhogy járj nyitott szemmel és merd megszólítani a csinos, idősebb nőket! Sokkal több kapható közöttük, mint gondolnád!

dec. 12. 09:47
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!