Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leírta, hogy gyereke van és emiatt maradjon a barátkozás, de néha random időpontban felhív Messengeren. Most akkor ez mi akar lenni?
Elkezdtem a neten dumálni egy csajjal max két hete és végülis elmondta egy idő után hogy van egy kis gyereke, emiatt mondta hogy úgysem akarnék tőle komolyat, maradjon a barátkozás opció.
Most második alkalommal történt, hogy teljesen random felhív Messengeren, hogy előtte nem is dumáltuk.
Akkor vajon mi akar ez lenni a részéről?
Akkor van ez, ha a nőnek elég alacsony az önértékelése, vagy nem vonzódik hozzád elégé.
Talonba elrakhatod ha rá időd heti 1-2x dumálni vele.
Annyi hogy állíts fel neki kereteket.
Nem hívhat összevissza mert nem fogod felvenni csak ekkor még ekkor.
Időkorlátot,hogy csak eddig érek rá beszélni veled.
Aztán ha tartod ezt, de közben kedves maradsz, ugyanakkor egyértelműsíted a felállást hogy nőként tekinted, nem a barátodnak, akkor csak idő kérdése hogy mikor fog felajálkozni,egy olyan pillanatban pl mikor lelkileg meg van zuhanva.
Gyereket egyedül nevelő nőknél ez a lelki mélypontra kerülés gyakori.
És akkor el is kaphatod.
Legalábbis én sokszor átéltem már ezt a szitut.
Szerintem ilyen esetben nincs sok értelme a barátkozásnak... Én a helyedben elküldeném. :/
Vagy tesztelgeti, hogy tényleg nem akarsz-e véletlenül komolyat. Ha meg igen, akkor mondd el hogy részedről nem akadály a gyerek.
Szerintem tesztel, hogy mondod-e, hogy igazából te komolyat szeretnél tőle attól függetlenül, hogy van egy kisgyereke.
Ha ezt nem mondod egy ideig, akkor ez egy hamarosan eltűnő barátkozás lesz a részéről unaloműzésként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!