Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire szívesen randiznátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szívesen randiznátok borderline személyiségzavarral élő lánnyal?

Figyelt kérdés

Alig ismerjük egymást (2x találkoztunk, nem randi céljából, csak úgy hozta az élet), de sokat ír, megoszt nagyon személyes dolgokat, meg pl. nyaralni szeretne velem menni, én pedig nem tudom, hogy tartsak távolságot, vagy engedjem, hogy megismerjük egymást, aztán kiderül.

Kicsit vonzó, és kicsit ijesztő is.

szept. 20. 21:49
 1/10 anonim ***** válasza:
Miből gondolod hogy ilyen személyisége van?
szept. 20. 21:51
 2/10 A kérdező kommentje:
Ha személyiség alatt személyiségzavart értesz, akkor abból "gondolom", mert mondta, diagnosztizálták, és néhány tipikus "tünet" abszolút stimmel.
szept. 20. 21:54
 3/10 anonim ***** válasza:
22%
Jó és konkrétan ez miben nyilvánul meg nála?
szept. 20. 21:56
 4/10 anonim ***** válasza:
73%
Őszintén szólva semennyire.
szept. 20. 22:19
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Isten ments.
szept. 20. 22:20
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy randiznek:D marmint ez sajat preferenciam de nincs szuksegem labilis partnerre. Persze ismerkedjetek es ne vadidegenektol kerdezd ezt. Nem jonnnek ossze vele millio okbol de ez en vagyok
szept. 20. 23:57
 7/10 A kérdező kommentje:

Olyanokban nyilvánul meg, mint:

A beszélgetésük során folyamatosan magára terelte a témát (minden róla kell, hogy szóljon), rengeteget beszélt a szexről (tipik tünet), alig tudtam tőle elköszönni (nem ismeri a határokat), az első beszélgetésünk során már mindenhová is velem alatt jönni, és mindenhová is lehívott (túlzott és indokolatlan ragaszkodás).

Köszi egyébként a véleményeteket!

szept. 21. 07:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
#7 ha mindez neked oké, és úgy látod, hogy mindez négyzetre emelve hosszútávon is oké lesz, akkor hajrá. De tudd, hogy ez a közeljövőben jobb nem lesz ...max sokára, ha addig nagyon türelmes vagy vele és megtalasztalja, hogy bízhat benned, nem hagyod el, stb. De ez nem holnapután lesz, és a tünetei a folyamat során nem lesznek kevésbé látványosak.
szept. 21. 08:05
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem csak akkor érdemes, ha mondjuk drogozol, vagy hasonló bajod van . Amúgy nem érző, értelmes embernek való az ilyen.
szept. 21. 09:03
 10/10 A kérdező kommentje:

Köszi a továbbiakat.

Nekem is meg vannak a saját problémáim ( mint ~mindenkinek, és nem a drog :) ), nem érzem úgy, hogy képes lennék őt kezelni, de igazából nem is ismerem...

szept. 22. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!