Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szívesen randiznátok borderline személyiségzavarral élő lánnyal?
Alig ismerjük egymást (2x találkoztunk, nem randi céljából, csak úgy hozta az élet), de sokat ír, megoszt nagyon személyes dolgokat, meg pl. nyaralni szeretne velem menni, én pedig nem tudom, hogy tartsak távolságot, vagy engedjem, hogy megismerjük egymást, aztán kiderül.
Kicsit vonzó, és kicsit ijesztő is.
Olyanokban nyilvánul meg, mint:
A beszélgetésük során folyamatosan magára terelte a témát (minden róla kell, hogy szóljon), rengeteget beszélt a szexről (tipik tünet), alig tudtam tőle elköszönni (nem ismeri a határokat), az első beszélgetésünk során már mindenhová is velem alatt jönni, és mindenhová is lehívott (túlzott és indokolatlan ragaszkodás).
Köszi egyébként a véleményeteket!
Köszi a továbbiakat.
Nekem is meg vannak a saját problémáim ( mint ~mindenkinek, és nem a drog :) ), nem érzem úgy, hogy képes lennék őt kezelni, de igazából nem is ismerem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!