Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiként, mi volt az oka a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiként, mi volt az oka a sikereidnek a nőknél? (főleg ha sok nőnél)

Figyelt kérdés

Most jelen esetben beszéljünk azokról, amikből szex is lett. Egy éjszakások, alkalmik, akár komoly kapcsolatok is jöhetnek.

De érdekel a nők véleménye is. Mi volt vonzó azokban a bizonyos pasikban, akiknek engedtétek? Pedig esetleg tudtátok róla, hogy már sok nője volt.

Bónuszkérdésnek még esetleg a fordítottja. Amikor nem ment még a csajozás úgy ahogy kell, véleményed szerint miért nem?

szept. 18. 00:30
 1/9 anonim ***** válasza:
56%

Jó dumás, társasági, érzelmes, mindig pont olyanokat vág be ami érint, megmozgat elgondolkodtat könnyű vele oldottnak lenni flörtölni mindent csípőből reagál, ert a nagyszájuákhoz vagyány nőkhhöz is csendes szendékhez is, fel lehet rá nézni mert lekezelnek vele imádják, tud focizni is életképes is, mindig vannak ötletei zajlik vele az élet, ugy tud vmit.

Egyik srác pl azzal lepett meg egyszer mikor 3 an beléalltak egy szórakozóhelyen, felállt (velem ült asztalnál es odajottek hárman belekötni)de elkezdett velük dumálni, es csak azt láttam hogy a végén meg lepacsiznak kezet fognak vele elismerik..

De hogy ezt hogy csinálta? Még nekem is homály..

Ezen kivul csak kizárolag egy nőre megy rá, mindenki mást elhajt, csak 1 a kizárólagos abba ad bele apait anyait, de első perctől meg tud nyitni bizalmat kelt olyan mintha 1.perctől társad is lenne.

Felvállal kiáll melletted belevisz az életébe visz magával mindenhova, büszke rád.

Ilyenek.

Aztán mikor megunt keres másikat. Megint jó duma cinkos mosoly jókor jó helyen vkinek..

szept. 18. 00:40
 2/9 anonim ***** válasza:
50%

1.vagyok.

Ilysnekre tényleg nagyban jellemző hogybúton útfélen üdvözlik, szeretik, sokan ismerik, teloján állandoan keresik állandoan nyüzsgés van vele ill körülötte.

Nem egy nőnél.tudnak ezek csak bevágódni hanem bárhol bárkinél.

Jellemző az alja és magas presztízsű körök is mivel mindenhova beilleszkednek lazán.

Extrok

szept. 18. 00:51
 3/9 anonim ***** válasza:
48%

198cm magas vagyok, aktívan sportolok gyerekkorom óta, szóval nincs sörhasam és elég jó fizikummal rendelkezem.

Igyekszem adni a külsőmre is, emelett nyugodtan meghívhatok bárkit néhány italra, nem megyek tönkre tőle.

Ennyi igazából szerintem elég az egyéjszakásokhoz.

A rendes kapcsolat már másik téma...

szept. 18. 05:14
 4/9 anonim ***** válasza:
54%

Megadtam nekik azt amit a férjük, élettársuk párjuk nem adott.

Sokszor törődést, figyelmet, érdeklődést, kedvességet, és persze nem azt a sablonos unalmas szexet, vagy megkapták pont azt amire vágytak.

szept. 18. 06:39
 5/9 anonim ***** válasza:
91%

Előre bocsátom, nem volt egy éjszakás kalandom, de lehetett volna, mert működik annál is.

Alap ápoltság, semmi piperkőcség nem jellemző rám. Külsőleg elég érdekes arcom van, van, akinek bejön ez a típus, és tudom, hogy sok nőnek egyáltalán nem. De ez van, ezen nem lehet változtatni. Vékonyabb , nem izmos testalkatom volt még "vadászkutya"koromban.

Keveset beszélek a nőkhöz, viszont jó a humorérzékem, és a jókor jó helyen bedobott poén az egyik legjobb pinamágnes. Ha egy nő őszintén kacag veled, az már fél siker. Nem az idétlen, vagy frappáns sziporkákról van szó, hanem az intelligens, jókor bedobott humorról, ami látszik, hogy őszinte.

Keveset beszéltem magamról, és csak amiről kérdeztek. Inkább figyelmesen hallgattam a lányokat.

Ha figyelmesen hallgatsz, megtudhatod, mi az, amivel igazán örömet tudsz szerezni. A legtöbb nő szereti a meglepetést, és apró dolgokat is tud értékelni. Kedvenc csoki, kedvenc süti az ebédszünetben,stb..

Nekem ez elég volt ahhoz, hogy 1-2 év kihagyással mindig legyen nő körülöttem, és egy több évtizedes kapcsolatot is magam mögött tudhatok.

Másnak más jön be, nekem ez.

szept. 18. 06:54
 6/9 anonim ***** válasza:
40%
A pénzem.
szept. 18. 07:52
 7/9 anonim ***** válasza:
46%

Én a helyes-magas-introvertált, de azért társasági archetípus vagyok, ami sok lánynak a typeja. Emellett jól ráéreztem, hogy tinderen hogy kommunikáljak a sikerhez(de nem eljátszva valamit, hanem önazonosan). És hát szeretek szexelni meg nagy a farkam, ami a megtartáshoz sokat segít.

Tinderen kb 60%-os a randiból-szex arányom plusz volt hogy szórakozóhelyen odamentem egy lányhoz és több hónapos szexkapcsolat lett belőle.

23F

szept. 18. 08:01
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább komoly kapcsolatokról tudok tapasztalatokat írni;

Intelligencia, humor, hűség, odafigyelés, empátia, lelki kötődés, értelmes közös idő, viszont a másik " függetlenségét" is tiszteletben tartom, játékos szexuális élet.

Nyilván nem nézek ki rosszul, de nem vagyok egy macsó alfahím.

Egzisztenciám is van, nyilván ez mondjuk 30 körül már számít ( ott).

Azt szoktam mondani, hogy olyan kapcsolatba érdemes belevágni, ahol NEM kell nagy dolgokban kompromisszumot kötni.

szept. 18. 10:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Sosem volt 1 éjszakásom, 2 kapcsolatból a másodikból házasság lett. Nekem az, hogy figyel rám, érdeklődik, kedves, megnevettet, sose titkolta, hogy akar engem, lehet ez felszínes, de nekem a magasság is nagyon bejött, bár ez nem feltétel, mert én elég pici vagyok. Ami nagyobb bejött, hogy pénzügyileg tudatos, amikor keveset keresett se szórta, és ezt meg tartotta akkor is mikor már sokat keresett. Lehet vele tervezni, haladni, nem bújik el a felelősség elől.
szept. 19. 09:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!