Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Adjak neki virágot vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Adjak neki virágot vagy csokit első randin?

Figyelt kérdés
Egy hónapja megismerkedtem egy csajjal neten többször beszéltünk már hanghivasban ,és hamarosan elmegyünk randizni.Mit adjak neki ,vagy semmit? Neki nem volt párkapcsolata(mindketten 26 évesek vagyunk) ,de konkrétan elmodja szóban ,hogy nagyon bir és sokszor gondol rám.Bármilyen tipp,tanács

szept. 17. 09:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

Én 1 randin kaptam eddig összesen virágot. 1 száll rózsát. Furcsálltam, de örültem neki.

Azóta eltelt 8év és a férjem. A virág pedig kiszárítva még mindig megvan.

Nem ezen múlott, egyáltalán, valószínű, ha nem kaptam volna semmit is így alakult volna.

szept. 17. 10:13
 12/20 anonim ***** válasza:
70%

Én egyszer kaptam nőként, hát a nagy romantikus gesztus borzalmasan kellemetlen volt. Eleve az első randi nem egy olyan romantikus helyzet, egy full idegennel találkozol. Tudom, azt hiszed, hogy ismered már, de a helyzet, hogy az első személyes találkozó simán lehet hatalmas csalódás; itt látod majd először a gesztusait, érzed a szagát, hallod a nevetését, látod a mosolyát, a mozdulatait... Ezek azok, amikbe igazából beleszeretsz.

Szóval szerintem ne vigyél még.

szept. 17. 10:18
 13/20 anonim ***** válasza:
13%
12. 8 eve mas vilag volt meg.
szept. 17. 10:25
 14/20 anonim ***** válasza:
64%

Elsőre azt olvastam, hogy virgácsot :)

Szerintem a virág belefér, így hogy más egy hónapja beszélgettek, telefonon is.

De ha nem viszel semmit elsőre az sem baj.

szept. 17. 10:40
 15/20 anonim ***** válasza:
68%

Én első randin kaptam egy Balaton szeletet, mert korábban arról beszélgettünk, hogy mennyire szerettem volna elmenni a Balatonra a nyáron, de nem sikerült.

Na ilyesmit szerintem simán vihetsz. Valami filléres kedvesség, aminek van apropója, de nehogy egy csokor virággal jelenj meg, amit aztán hurcibálni kell a randi hátralevő részében.

szept. 17. 10:57
 16/20 anonim ***** válasza:
44%

Én csokinak bármikor örülök. :) A virág nem praktikus, majd ha már a lakásában találkoztok, az akkor aktuális.

Szerintem szép gesztus vinni valamit, igenis jó, ha egy férfi meg akarja adni a módját a találkozásnak. Természetesen ez később a kapcsolatban se hátrány.

Ha esetleg sétálós/kirándulós program lesz, akkor érdemes valami innivalót vinni kettőtöknek.

szept. 17. 14:04
 17/20 anonim ***** válasza:
39%
Ne vigyél semmit, első pár randin nem szeretik az ilyet.
szept. 17. 14:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Inkább hívd meg valamire, ha sétáltok inni valamit, vagy esetleg enni.

Ami éppen jön..

szept. 17. 14:30
 19/20 Grizesteszta ***** válasza:
#9: Kösz, de nem profi vagyok hanem öreg, ergo: már mindent láttam és mindennek az ellenkezőjét is.:)
szept. 17. 16:42
 20/20 anonim ***** válasza:
0%

Én tavaly találkoztam egy középkorú hölgyel, és előző esti telefon beszélgetésben említette, hogy mi a kedvenc étele.

Ezért egy műanyag tárolóba vittem neki rántott szeletet petrezselymes krumplival, 2 db. kovászos uborkával.

Pont vol egy park a közelben, úgy hogy, ott leültünk, és megis ette.

Jól sikerült az első randi.

szept. 18. 16:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!