Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol tudok ismerkedni ilyen nőkkel?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik nem válogatnak össze vissza felfelé, hanem hálásan elfogadják azt, aki nekik jut. Akiknek nincsenek egekben az elvárásaik, és nem flegmák, beképzeltek a nagy semmire. Nem háborognak folyton folyvást a legkisebb piszlicsáré ügyeken is. Akik hálásak a férfinak a figyelemért és törődésért. Akik bármit megtesznek az embernek, nem kötnek bele lépten nyomon, és ha rossz dolgok is történnének, ők végül mindent megbocsájtanak. Akik tudják hol a helyük, nem akarják folyton folyvást ledominálni a férfit, nem szájalnak vele, hanem teszik ami a dolguk. Aki nem jár el bulizgatni és pasizgatni a barátnőkkel, nem fekszik össze vadidegenekkel utazgatás ürügyén. Tehát a rendes, normális és becsületes nőkre gondolok. Tudom hogy kevesen maradtak mostanra. De mégis, hol tudnék találni ilyeneket?
Akkor remélem Mucuka, megfelelő színvonalon el is tartod a nőd. Tudod, ahogy a modern világ előtt, úgy 70 éve szokás volt.
Esetleg még aranyásó nőket felszedhetsz, de ahhoz gazdagnak kell lenned, de az ugye nem vagy.
szept. 14. 18:41
22/31 A kérdező kommentje:
Jó tudni hogy manapság a modern nőknél már az is cselédnek számít, aki nem felesel, nem generál problémákat lépten nyomon semmiségekből, nem flancol feleslegesen, és nem csal meg. A háziasság is egykor a nők erénye volt, úgy látom manapság ezt is kikérik maguknak, hogy ők aztán már egy szalmaszálat se fognak keresztbetenni. Talán majd én fogok szülni is, mert a drágalátos modern nő már arra se hajlandó? Köszönöm szépen ebből nem kérek! Nekem olyan kell, akikről a kérdésben írok.
szept. 14. 18:46
23/31 anonim válasza:
Mi az, hogy nem felesel? Ne feleselj te sem, akkor ő sem fog. A házimuka meg közös. Alap. Csak nem gondolod, hogy valaki kiszolgál, míg te a kanapén fetrengesz?
SZülni nem tudsz, de gyes-en otthon maradhatsz. Ismerek olyan férfiakat, akik voltak otthon gyerekkel. Nem a legelején, hanem kicsit később. SIkeres, normális emberek. Nem olyanok, mint te.
Mindenesetre sok sikert, a kívánt nőnemű megtalálásához :D
Egy szuka kutya személyében nagyobb az esélyed.
szept. 14. 18:51
24/31 anonim válasza:
Cserébe rád is igazak ugyanazok a dolgok, amiket te elvársz?
szept. 14. 18:54
25/31 anonim válasza:
Nem akarod, hogy az asszony hordja a nadrágot, de megfogalmazhattad volna ezt kicsit szebben.
szept. 14. 19:32
26/31 anonim válasza:
“Nem felesel”? Tehát kussol, és engedelmeskedik? Mondom, hogy neked kutya kell, de inkább az se, mert ahogy nem fogad szót, máris menne az állatkínzás.
Tehat szerinted a nő mindent fogadjon el, ha problémája van valamivel, ne legyen, és kussoljon, és tegye amit mondanak neki. Ez nem nő, nem is ember, az ilyen szolga. Nem érdemelsz nőt, pontosan azt érdemled, amid van, a nagy semmit és magányt.
szept. 14. 19:38
27/31 A kérdező kommentje:
Jól van, jól van. Most már ne írogassatok több gonoszságot ide, lekapcsolom a számítógépet és elmegyek tv-zni. Holnap nem akarom ezt a mocskot itt látni. Nekem rendes, segítő válaszokat adjatok!
szept. 14. 19:47
28/31 anonim válasza:
Megkaptad a rendes és segítő válaszokat, csak nem vagy hajlandó szembenézni a saját hiányoságaiddal. Fel se állj majd a TV elől, ott a te helyed. Egyedül, a képernyőt bámulva.
szept. 14. 19:55
29/31 anonim válasza:
Én tudom hol találsz ilyen nőt: A nyugdíjas Otthonban vagy az elfekvőben. Már bármilyen ki cselekedetért hálás, nem szájal vissza, beletörődött a sorsába, nem jár el bulizni, nem pasizik, már megbocsátott mindenkinek...
szept. 15. 08:19
30/31 anonim válasza:
Én nem voltam sose szent.Szingliként,és halódó kapcsolat végén nem fogom visdza magam.Ha sok volt a stressz és a pia,azt se tudom néha mit csináltam.
De!Amikor szerelmes vagyok,és a másik megcsal,hülyére vesz,megaláz,akkor miért legyek hálás?Amikor tudjak,hogy szeretem őket,nem kell más.Mégsem vagyok jó.Amikir tudja nem is engem akar,minek jön ösdze velem?
Nem vagyok férfigyűlölő,igaz a legtöbbet nem tartom semmire,de még a kutyám se hálás fajta,nem hogy én.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!