Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők, van közöttetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, van közöttetek olyan, aki azért kezdett nőkkel ismerkedni, mert elege lett a férfiakból?

Figyelt kérdés
Ha igen, végül nem bánta meg azt, hogy nővel van együtt, annak ellenére, hogy inkább hetero volt eredetileg (vagy most is inkább az?)

#nők #ismerkedés #nővel inkább
2024. febr. 11. 10:29
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
79%
Én kavartam már csajokkal bulikban, félig azért, mert elegem volt a fiúkból, félig kíváncsiságból. Nem volt rossz, de rá kellett jönnöm, hogy 98%-ban heteró vagyok. Egy nagyon fullos csaj izgalomba tud hozni, de alapvetően a fiúk tetszenek. ://
2024. febr. 11. 10:39
 2/31 anonim ***** válasza:
24%
esélytelen. A leszbik külön állatfaj, nehezebb megközelíteni őket, mint a pasikat..
2024. febr. 11. 10:45
 3/31 anonim ***** válasza:
32%
Nőkkel barákozni se barátkozom szívesen, nem hogy romantikus kapcsolatom legyen vele. Pasik jobbak.
2024. febr. 11. 10:46
 4/31 anonim ***** válasza:
0%

10:46 vagyok + ha elegem volt, akkor voltam egyedül nyugiban, minek kezdjek még rosszabbal.

Viselkedésre is, meg szexuálisan is...

2024. febr. 11. 10:49
 5/31 anonim ***** válasza:
80%
Sokszor gondolkoztam rajta, vonzódok is a nőkhöz, volt is már velük tapasztalatom. De sajnos túlságosan szeretem a 🌳szt ahhoz, hogy nővel legyek kapcsolatban😅
2024. febr. 11. 10:58
 6/31 anonim ***** válasza:
62%
Mindig is bi voltam. Nem sokat nyújtottak a férdiak, azért váltottam a nőkre. De ők még annyit se tudtak. Kb. 10 éve csak férfiakkal vagyok. Többet kell váligatni de inkább megéri.
2024. febr. 11. 11:03
 7/31 anonim ***** válasza:
45%
Írhattam volna úgy is, mint 10:58 😀
2024. febr. 11. 11:04
 8/31 A kérdező kommentje:

Amúgy én férfi vagyok, és ezt csak azért kérdeztem, mert többségében olyan utálkozó véleményeket szoktam olvasni a nőktől a férfiak felé, hogy szinte mindig az az érzésem, hogy a nők igazából nem szeretik a férfiakat. Főleg nem akarnak velük kapcsolatot.

De akkor ezek szerint csak maradt még vonzalom is a férfiak felé.

2024. febr. 11. 11:17
 9/31 anonim ***** válasza:
0%
Miután leírtam,hogy nem szeretek nőkkel barátkozni, total le lettem pontozva. Valószínű nem férfiak pontoztak le, mert sertodott ember pontoz le inkabb...csoda, ha ezt nem akarja ez ember?
2024. febr. 11. 11:42
 10/31 anonim ***** válasza:
73%
#9 jolvan már pickme😄 te nem vagy olyan mint a “többi nő”, értjük chill
2024. febr. 11. 11:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!