Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol tudok ismerkedni ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudok ismerkedni ilyen nőkkel?

Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akik nem válogatnak össze vissza felfelé, hanem hálásan elfogadják azt, aki nekik jut. Akiknek nincsenek egekben az elvárásaik, és nem flegmák, beképzeltek a nagy semmire. Nem háborognak folyton folyvást a legkisebb piszlicsáré ügyeken is. Akik hálásak a férfinak a figyelemért és törődésért. Akik bármit megtesznek az embernek, nem kötnek bele lépten nyomon, és ha rossz dolgok is történnének, ők végül mindent megbocsájtanak. Akik tudják hol a helyük, nem akarják folyton folyvást ledominálni a férfit, nem szájalnak vele, hanem teszik ami a dolguk. Aki nem jár el bulizgatni és pasizgatni a barátnőkkel, nem fekszik össze vadidegenekkel utazgatás ürügyén. Tehát a rendes, normális és becsületes nőkre gondolok. Tudom hogy kevesen maradtak mostanra. De mégis, hol tudnék találni ilyeneket?

szept. 14. 15:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

"mikor nem volt még VÁLASZ...."

szept. 14. 16:27
 12/31 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem nőt, hanem kutyát keresel.
szept. 14. 16:29
 13/31 anonim ***** válasza:
52%

Azért kicsit korrigálnám a szöveget, mert tényleg olyan hatást kelt, mintha egy teljesen alárendelődni és minden fölött szemet hunyni képes nőt keresnél.

"nem válogatnak össze-vissza" Értem a célzást, szóval nemcsak a külső alapján választ. Ez rendben, de azért had legyen szimpatikus az illető!

"bármit megtesznek az embernek" Ha én is akarom, akkor persze.

"mindent megbocsájtanak" Hűtlenséget, na azt nem, ja meg ha részeges, szerencsejáték függő vagy, azt sem.

"nem szájalnak, hanem teszik ami a dolguk" Ha nem értek egyet, megbeszélem, ja és ha ez nem azzal egyenlő, hogy cselédként létezzek melletted, és kuss a nevem. Amúgy, ez ha rád is vonatkozik, rendben.

szept. 14. 16:33
 14/31 anonim ***** válasza:
95%

" Akik tudják hol a helyük, "

Incel maradsz :D

Az élet kiseljtezi az ilyen himsovi lúzereket.

szept. 14. 17:03
 15/31 A kérdező kommentje:
Na pontosan ilyen gonoszkodó, rosszindulatú, megkeseredett férfigyűlölő nőszemély sosem kéne nekem, mint a 14-es. Ők rontják meg a normális nőket is, addig sugdosnak a fülükbe amíg ők maguk is rosszakká nem válnak. Miattuk van a sok válás, széthullott családok, és magányos boldogtalan szingli nők tömege is.
szept. 14. 17:57
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Nem miattuk kiscsillag, hanem a sok lusta, nemtörődöm, bunkó férfi miatt, akiket nem érdekel, hogy mi van a nővel, minden feladatot és kötelességet rájuk sóznak, csak elvárásaik vannak, de semmit nem tudnak cserébe nyújtani. Ezért van sok válás.
szept. 14. 18:26
 17/31 anonim ***** válasza:
89%
Ne aggódj kérdező, mivel minden nő el fog kerülni téged, így nem kell félned, hogy alkalmazkodnod kéne egy másik emberi lényhez.
szept. 14. 18:31
 18/31 anonim ***** válasza:
86%

15

Messze nem vagyok férfi gyűlölő, csak a hozzád hasonlókat kerülöm hatalmas ívben el. Akik szerint a nő bármivel beéri, mindent megtesz a másikért, mindent megbocsájt és tudja hol a helye :D Te olvasod is, hogy mit írtál? :D

szept. 14. 18:31
 19/31 A kérdező kommentje:
Üres locsogás. Régen nem volt ennyi válás és szingli, ez mind abból jön, hogy sok nővel egyre inkább elszaladt a ló. És egymást hergelik bele az ellenkezésbe, meg a hülyeségbe. Nekem ilyen nő nem kell. Nekem igazi nő kell, aki olyan mint a kérdésben szereplő. Biztos nagyon fáj neked csillagvirág, de nem sikerült még elmarnotok az összes nőt a férfiaktól ezzel a sok modernkori sületlenséggel sem.
szept. 14. 18:37
 20/31 anonim ***** válasza:
90%
Hogy lehet ilyen undorítóan írni egy potenciális partnerrel, mint ahogy te tetted a kérdésedben? Egyszerűen süt minden mondatodból hogy számodra a nő nem egy egyenlő fél lenne, hanem egy cseléd, aki annak is örüljön, ha egyszerűen ránézel. Okkal nem találtál eddig ilyen nőt és nem is fogsz. Ha nem érted, hogy miért, mutasd meg édesanyádnak, amit idehánytál.
szept. 14. 18:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!