Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lekoptatott vagy tényleg el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lekoptatott vagy tényleg el van havazva elsőévesként az egyetemmel? Írjak még egyáltalán?

Figyelt kérdés

Augusztus végén a netről találkoztam egy lánnyal.

Randi után végülis megbeszéltük hogy találkozunk. (Azt írta, hogy lehet róla szó)

Szeptemberben elsőéves egyetemista lett, de egy másik városban, szóval hétvégente jár errefelé.

Most hétvégén elvileg szintén jött haza, el is hívtam találkozni.

Annyi volt a válasz, hogy sűrűek a napjai és a szüleivel lesz.

Ezek után írjak még neki vagy teljesen felesleges?

szept. 14. 15:14
 1/10 anonim ***** válasza:
84%
1x még próbálkoznék a helyedben, aztán felejtős.
szept. 14. 15:16
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Lekoptatós szöveg, látja, hogy nem érdemes ebbe a kapcsolatba belekezdenie.
szept. 14. 15:26
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyd. Most őt rengeteg új impulzus éri, ha megnyugszik az élete, és keres akkor lehet valamit. Amúgy meg az egy általános szokás, hogy akit érdekelsz, az keres.
szept. 14. 15:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj.
szept. 14. 15:33
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Is-is. A kezdő egyetemistacsajok a gólyatáborban úgyis találnak vevőt, a legtöbb meg eleve úgy kezdi az egyetemet, hogy van barátja.
szept. 14. 15:45
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer szerintem még lehet próbálkozni, valószínűleg tényleg nehéz lehet neki indulni az egyetem.

Ha arra sem jön pozitív válasz, akkor hanyagolós...

N

szept. 14. 15:51
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Lekoptatós.
szept. 14. 17:40
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen felesleges írni neki. Szüleivel lesz = semmi konkrét programja nem lesz, és nem is orrba-szájba tanul (nem is szoktak egyetemisták szeptemberben).

Ha ilyenkor nem találkozik veled, akkor nyilvánvalóan nem is akar.

szept. 14. 18:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Maximum még egy próba, de ha nagyon szeretne találkozni ő is, felvethette volna hogy most nem jó, de jövőhéten jó lenne vagy két hét múlva stb. Úgy hogy sok esélyt nem látok folytatásra.
szept. 14. 19:22
 10/10 anonim válasza:
Szerintem egyetemtől függ, első félév elején én se igazán tudtam mi hogy van, kicsit sok volt. Szerintem próbálj vele beszélgetni még, ha nyitott akkor csináld tovább amit eddig csináltál, ha nem engedd el.
szept. 22. 19:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!