Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan enyhítsek ezen a vágyamon?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan enyhítsek ezen a vágyamon?

Figyelt kérdés

Nem olyan rég vége lett valaminek... igazából már sokkal régebben, mint fél éve, de mivel újra feltűnt az életemben és káoszt kavart, és nagyon megbántott ezért viszonylag frissnek tekintem. A legrosszabb az egészben, hogy bármennyire megbántott, nem vagyok képes túl lenni rajta.. mindig az eszemben jár.

Korábban ilyen szakítások után tök jól elvoltam egyedül, éltem az életem. Most viszont nagyon intenzíven érzem, hogy szükségem lenne valakire, egy férfinek a közelségére. A szex is hiányzik, de eljutottam arra a pontra az életemben, hogy csak az igazival szeretnék már lenni és Őt megtalálni. Azt hiszem, ez eddig nem történt meg és nem akarok már semmilyen próbálkozó kapcsolatot meg ismerkedéseket... nem volt sok kapcsolatom, alkalmi meg soha életemben. Mit tegyek azért, hogy enyhítsem ezt a társra való vágyakozást -de mégse álljak le bárkivel impulzívan aki az utamba akad?

Arra is gondoltam, hogy talán egy szexkapcsolat most jó lenne (ilyenem sem volt még soha), de az a baj, hogy soha nem lennék képes szexelni csak úgy bárkivel, ahhoz hogy megüsse azt a szintet, már kb. számomra tökéletesnek (vagyis megintcsak az Igazinak) kell lennie. Meg szerintem egy szexkapcsolat olyan, hogy jönnek az érzések ha kell-ha nem, még akkor is ha a másik egy hód kinézetű vagy személyiségtelen valaki, mert olyan kötődés alakul ki a két ember között, na ezt meg nem akarom.

Tudom, hogy bárkit megkaphatnék, ezzel a részével soha nem volt gondom... de mindig kiderül, hogy nem a megfelelő embert választom és már nem akarok sérülni. Eldöntöttem, ha valakit újra utamba fúj a szél, rengeteg ideig fogok vele ismerkedni, hogy tényleg átlássak rajta.

Az eredeti kérdésre visszatérve, mit lehet ilyenkor tenni, most komolyan maradjak magamban? Szerintem másfél év volt a leghosszabb idő, amíg nem volt senkim, de most úgy érzem megőrülök, annyira hiányzik a kapcsolódás.

szept. 9. 21:27
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem ha nem vagy képes boldog lenni egyedül, ne keress kapcsolatot. Tanulj meg egyedül is boldog lenni, a kapcsolat azután jön automatikusan. De ha a kapcsolatban és masban keresed az örömöd az nem túl jó jel.
szept. 9. 21:30
 2/9 A kérdező kommentje:
amit még nem értek az egészben, hogy korábban kapcsolatot sem nagyon akartam, tök jól elvoltam szabadon, nés csak új jöttek a kapcsolatok.. de nem vágytam rá
szept. 9. 21:30
 3/9 anonim ***** válasza:
40%

A bàrkit megkapni meg azt a valakit megkapni,akire vàgysz,egy óriási különbséget jelent.Ha az a bizonyos személy le sem sz...r,sokra mész vele,hogy kiéhezett kanokkal hentereghetnél.Nem téged bàntva,de nekik amúgy is mindenki jó lenne, aki kicsit is ad magára.

Szóval, tanulság, hogy szerintem ne add alàbb és ne add el a lelked! Nekem is alakul valami egy olyan pasassal,aki vonz, mint lepkét a làng.Tudom,mi a cél, ennek ellenére azért megyek bele mégis,mert kívül -belül szàmomra a Tökéletest testesíti meg.

szept. 9. 21:35
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Szerintem az is jó megoldás, ha egy kicsit próbálod lazábbra venni az életet. Sajnos nincs recept semmire sem, és ha nagyon pontosan akarjuk meghatározni, hogy mi legyen, akkor rengeteg élménytől, tapasztalattól foszthatjuk meg magunkat.

Olyan kb 2 éve nekem is megfogalmazódott, hogy csak az igazival vagyok hajlandó szóba állni innentől:D De aztán csak nem akaródzik jönni sajnos, úgyhogy egy kicsit én kinevettem azért saját magamat. Valószínűleg egy kicsit rágörcsöltem erre az egész témára. Most per pillanat az a célom, hogy szeretném jól érezni magam, élni az életet, vidámnak lenni. :)

szept. 9. 21:54
 5/9 anonim ***** válasza:
86%

Egyrészt, nincs olyan, hogy igazi.

Rengeteg ember van a világban akivel passzoltok és igazinak érezheted.

Persze egy ilyet találni már nem olyan egyszerű.

Másrészt, ahogy az első is mondja. Egyedül is jól kell érezned magad, nem azért kell párt találni, hogy ő oldja meg a boldogságodat.

Ezt most valószínűleg azért ilyen erős benned mert bekavart az illető akit említettél.

Végül pedig ne élj abban a tudatban, hogy bárkit megkaphatsz, ez csak jó tanács a jövőre.

Én is ezt vallottam és így is volt, egészen 34 éves koromig. Barátnőmék is mindig azzal jöttek, hogy de jó neked, te bárkit megkaphatsz....hát nagyon nem. Őrülten beleszerettem valakibe aki nem mellettem döntött, pont őt nem kaphattam meg.

Na onnan elég nehéz volt összeszednem magamat.

Úgyhogy ezt a gondolatot semmi képpen ne erősítsd magadban.

szept. 10. 07:24
 6/9 anonim ***** válasza:
73%

Szerintem nem ártana neked szinglinek lenni legalább egy évig! Úgy tűnik, hogy kapcsolatfüggő vagy. Már annyira, hogy még az "Igazit" is belekevered aki valószínűleg nem létezik, de ha tévedek akkor az akkor sem biztos, hogy számodra létezik. Nem mindenkinek adatik meg a "Nagy Ő" kérdező.

Az csak hab a tortán, hogy olyan mértékben véged van a pasasokért és amit a fejedben reprezentálnak, hogy képes lennél még szexkapcsolatokban is részt venni mert nem bírsz meglenni egyedül. Viszont a szexpartnerekben is a "neked szánt igazi szerelmet" keresnéd!

Ajánlom neked mindenfajta rosszindulat nélkül, hogy egyedülállóan keresd meg az élet értelmét és ne hajszold a szerelmet.

Majd ha megtalálod a békét akkor lehet ismerkedni valakivel akit az utadba sodor a "sors", vagy szándékosan társkeresőkön.

Még nem találod meg önmagad addig hiába szexelsz fűvel fával, vagy együtt kapcsolatban bárkivel nem fogsz pozitív eredményt elérni...

szept. 15. 16:26
 7/9 anonim ***** válasza:
57%

"nem vagyok képes túl lenni rajta.. mindig az eszemben jár."

Heverd ki rendesen és ne másokkal helyettesítsd.

"eljutottam arra a pontra az életemben, hogy csak az igazival szeretnék már lenni és Őt megtalálni."

Az igazit nem kell keresni, egymásba fogtok botlani.

"Arra is gondoltam, hogy talán egy szexkapcsolat most jó lenne (ilyenem sem volt még soha), de az a baj, hogy soha nem lennék képes szexelni csak úgy bárkivel, ahhoz hogy megüsse azt a szintet, már kb. számomra tökéletesnek (vagyis megintcsak az Igazinak) kell lennie."

Nincs szükséged szexkapcsolatra, barátság extrákra, egyéjszakás kalandokra ha az igazit akarod.

Nem neked való!

"Szerintem másfél év volt a leghosszabb idő, amíg nem volt senkim, de most úgy érzem megőrülök, annyira hiányzik a kapcsolódás."

Kapcsolódás...Testi vagy testi és lelki? Utóbbi. De nincs rá megintcsak szükség ha nincs kiheverve az ex (vagy ki ő).

Más éveket eltölt egyedül, sőt még szex nélkül is. Ennyire viszket vagy mi bajod van?

Gáz vagy nagyon.

szept. 15. 17:50
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

“Meg szerintem egy szexkapcsolat olyan, hogy jönnek az érzések ha kell-ha nem, még akkor is ha a másik egy hód kinézetű vagy személyiségtelen valaki, “

Egyem azt a durva izlesficamodat draga..

szept. 17. 00:25
 9/9 A kérdező kommentje:

7. Elég valid dolgokat mondasz...:) bár az utolsó mondatoddal jól agyonütötted. Ennyire azért nem kell ítélkezni, mindenkinek vannak gyengébb napjai, azóta nem ilyen drasztikus szerencsére. De azért köszi, őszinte és nyers volt, amit szeretek.

Többiek, nektek is köszi :)) mentek az ilyen-olyan kezek

szept. 17. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!