Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ilyen nehéz ismerkedni? ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sergio Sergio kérdése:

Miért ilyen nehéz ismerkedni? Hol vagytok normális nők?

Figyelt kérdés

Egy hónapja boltos hölgynek küldtem kettő db virágot amiknek örült, ma viszont olyan kijelentése volt miután a munkatársa mondta neki hogy ott vagyok hogy menjen a halál f...rá!! Pedig én soha nem bántottam...

Eddig kettő kapcsolatom volt de mindkettő rossz, és azóta is ha megtudják hogy még udvarolnék azt a választ kapom hogy mert nulla vagyok...

30 éves vagyok, 2 naposan szívbetegséget állapítottak meg, 4 évesen szívritmus szabályzót kaptam és 2017-ben kaptam a harmadikat, viszont nem tagadom nem vagyok pénzes sőt, nem vagyok helyes meg ilyenek. Egyedül élek, főzök, mosok, takarítok és szeretnék végre egy nőt aki elfogad olyannak amilyen vagyok idővel akár a feleségem lesz és lehet egy kis családunk.

Bárcsak írna itt is akár egy hölgy és megismerhetnénk egymást!

szept. 9. 20:41
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Ezen az oldalon biztos nem
szept. 9. 20:42
 2/10 anonim ***** válasza:
79%
Túl nagy a választék, nehezebb választani, viszont jobban válogat mindenki. Mindegyik nemre igaz...
szept. 9. 20:44
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

A neten nehéz véleményt mondani, mert mindenki ártatlan áldozatnak állítja be magát aki soha semmi rosszat nem tett, viszont a világ tele van suttyó emberekkel. Lehet te is egy vagy közülük. Az is lehet, hogy tényleg minden egyes nő akivel életed során találkoztál, "nem normális". Ki tudja.

"Egyedül élek, főzök, mosok, takarítok" Grat...?

Mit csinálsz szabadidődben? Vannak barátaid? Jársz programokra? Kommunikálsz rendszeresen olyan emberekkel, akiket nem csak a munkádból ismersz?

szept. 9. 20:57
 4/10 anonim ***** válasza:
41%
Szóval szeretnél egy nagy valószínűséggel szívbeteg gyereket, kérdező?
szept. 9. 21:21
 5/10 anonim ***** válasza:
17%
#4 neked mi bajod?
szept. 9. 21:34
 6/10 anonim ***** válasza:
4-es, nem is biztos, hogy öröklődik a betegsége! Azt miből gondolod, hogy a szívritmus szabályzó miatt nem fogadnak el? Életvitelben gátol valamiben? Ha igen, miben?
szept. 9. 23:21
 7/10 anonim ***** válasza:
Az a boltos nő nagyon undorító volt, igyekezz jobban kiismerni az embereket, a jólelkű nőknél próbálkozz inkább. Egy ember kisugárzásából meg lehet mondani nagyjából, hogy miféle személyiség.
szept. 10. 07:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Tömegkozlekedésen vagyok es munkahelyen. Ennyi
szept. 10. 07:50
 9/10 anonim ***** válasza:
51%

30 éves kor körül a normálisakat már feleségül vették.

"lehet egy kis családunk"

Biztosan tovább akarod örökíteni a pocsék génjeidet?

szept. 10. 08:12
 10/10 anonim ***** válasza:
Egy bunkón visszautasitó nő miatt ne gondold már, hogy nincsenek normális nők, lépj tovább azt kész!
szept. 10. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!