Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenél gazdag pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél gazdag pasival?

Figyelt kérdés

szept. 6. 11:04
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
19 vagyok. Habár tudnám, hogy kedvességből és szeretetből költenél rám, és nem hánynád a szememre, hogy nincs pénzem a számodra nem luxus, de nekem annak számító dolgokra, akkor is egy idő után mondhatni nagyon is lekötelezve érezném magam. Lehet, ez nem túl jó kifejezés erre, de talán érthető, mire akarok kilyukadni. Soha nem akartam kihasználni senkit.
okt. 2. 20:31
 22/24 anonim ***** válasza:
Inkább gazdag nővel
okt. 2. 21:54
 23/24 anonim ***** válasza:
19, 21 - nem kell félni a pénztől. Ha kedvességből, szeretetből adja, aki megteheti, fogadd el. Megköszönöd, és ennyi. Ez nem kihasználás. Ha te is kedves és figyelmes vagy vele, minden OK.
okt. 3. 19:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Köszi a jó tanácsot, igazából nem félek, nincs mitől. Még a magam fajta szerény férfiaknak sem kellek nem mindennapi élethelyzetem miatt, megbékéltem már azzal, egyedül öregszem meg sajnos.
okt. 3. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!