Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kezdenél gazdag pasival?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kezdenél gazdag pasival?

Figyelt kérdés

szept. 6. 11:04
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
57%

Nem, mivel én csóró vagyok.

Én lennék a csicska otthon, és fizetgetne mindent, mintha a gyereke lennék, kinek jó ez?

szept. 6. 15:24
 12/24 anonim ***** válasza:

Megprobalnam

Aztan kiderul h mi lesz belole vagy sem...

szept. 6. 17:17
 13/24 anonim ***** válasza:
Nem bírnám elviselni, hogy övé a hatalom.
szept. 6. 18:00
 14/24 anonim ***** válasza:
89%
Definiáld a gazdagot! A havi netto 1-1.5 misi NEM gazdag! Nem is atlag. De nem gazdag! A gazdag nalam ott kezdodik, hogy az illetőnek Balatoni nyaraloja van, havi 10misi kereset, és szabadon él.
szept. 7. 10:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem olyan érthetetlen ez, hozzád/m képest gazdag. Ha ez lenne az egyetlen "hibája", miért ne. Aztán majd kiderül. Ő is ember, akár passzolhatunk is. Ha nem, akkor sem a pénzen múlik.
okt. 1. 19:35
 16/24 anonim ***** válasza:
Én azt, hogy gazdag egy +pontnak tartom, de nem elégséges.
okt. 1. 22:16
 17/24 anonim ***** válasza:
Gazdag? Nem határoztad meg ezalatt konkrétan mit értesz, mindenki mást ért gazdag alatt, vagyis a határ máshol van. Amit te átlagos költésnek gondolsz, lehet nekem érvágás volna. De hogy a kérdésre válaszoljak, én hozzám hasonló anyagi szinten élő párt választanék, túl nagy eltérés esetén csak a kellemetlen szituk jönnek, amit most nem részleteznék.
okt. 2. 13:21
 18/24 A kérdező kommentje:

Kellemetlen?

Pl?

Hogy meg tudsz venni valamit a fizetésed előtt is?

Vagy azt eszel amit akarsz?

Mi a kellemetlen?

A legújabb autóval mászkálhatsz mert a párod megveszi?

okt. 2. 13:34
 19/24 anonim ***** válasza:
Nekem hiába is vennél kocsit, mert joksim sincs. Megpróbálom megfogalmazni, kellemetlennek mért gondolnám ezt a viszonyt. Míg én örülök, ha évente egyszer elmegyek pár napra nyaralni belföldön, neked alap, hogy évi többször is mész és külföldre. Én spórolósan gondolkodom, te pedig hozzám képest sokkal lazábban. Amiért én nem adnék ki pénzt, te lehet, simán. Pl. nekem alap, hogy magam főzök és takarítok, te meg étterembe jársz és bejárónőd van. Teljesen máshogy viszonyulunk a pénzhez, mindketten úgy, ahogy az életkörülményeink és a lehetőségek alakítottak minket. Nem mondom, hogy bármelyikőnk is rossz ember! Csak azt, az életben sok mindenhez más a hozzáállásunk.
okt. 2. 14:00
 20/24 A kérdező kommentje:

De ha valaki gazdag, nem egyenlő azzal hogy sz@revő.

Együtt nyaralnánk, ha meg rosszul keresel, nem a te fizetésedért ácsingózik a társad, hidd el.

Lehet együtt is járni étterembe.

okt. 2. 16:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!