Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érdemes elmondani még a randin szex elött,hogy k#rva sz@r vagyok az ágyban?
Voltam már nővel és tudom,hogy nem vagyok jó az ágyban,és nem nem stresszelek ezen,ez csak tény.
Kicsi petyhüdt és balra lóg, ráadásul még rövid ideig is tart az aktus nálam.
Érdemes ezt elmondani a lánynak, látom rajta,hogy odáig van már értem és nem akarom hogy túlzott elvárásai legyenek és nagyot csalódjon
4#
Ha meg előadja, hogy milyen jó az ágyban és milyen magabiztos akkor meg boritékolható, hogy,a nő csalódni fog. És elmondja majd mindenkinek, hogy élő adta magát a pasi aztán meg nulla teljesítmény..
Pont ezekkel kényszerítitek bele a pasikat a hazugságokba. Tudjuk, hogyha nem azt mondjuk amit hallani akartok akkor szar embernek fogtok minket tartani..
Milyen ostoba primitív ember az, aki ismerkedés során arról beszél, hogy milyen jó az ágyban?
Hát komolyan azt hiszitek, hogy erről szól az isnerkedés? Nem csoda, hogy ennyi sérült beteg ember van.
12. Na várjunk.. itt nem erről van szó, erről normális ember nem beszél...
De ha valaki NEM tud teljesíteni, arról azért illik.
14. Ja értem, hát az már a kezdés előtt ássa el magát, meg se próbálja. Hát jó.
Vagy próbáljon ismerkedni, mondja el, hogy ez van, hátha valakinek rendben van ígyis.
16. Értem amit írsz. Én is írtam, hogyha mindenhez ilyen lusta, valószínű egy kapcsolat fenntartásához is az lenne.
De ezen a lustaságon lehet változtatni, a méreten nem nagyon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!