Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Érdemes elmondani még a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes elmondani még a randin szex elött,hogy k#rva sz@r vagyok az ágyban?

Figyelt kérdés

Voltam már nővel és tudom,hogy nem vagyok jó az ágyban,és nem nem stresszelek ezen,ez csak tény.

Kicsi petyhüdt és balra lóg, ráadásul még rövid ideig is tart az aktus nálam.

Érdemes ezt elmondani a lánynak, látom rajta,hogy odáig van már értem és nem akarom hogy túlzott elvárásai legyenek és nagyot csalódjon

szept. 5. 06:56
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
97%
Ajjaj 🥺
szept. 5. 07:08
 2/20 anonim ***** válasza:
66%

Lehet másik nővel nem így lesz. Jobban fel leszel izgatva és keményen fog állni.

Nem mindenkivel egyforma!

szept. 5. 07:10
 3/20 A kérdező kommentje:

2#

Ez nem ezen múlik túlsúlyos vagyok, magasvérnyomásom van és cukorbeteg is vagyok

Úgyhogy ébredező erő van ott lent.

15 éve folyamatosan csak ébredezik

szept. 5. 07:20
 4/20 anonim ***** válasza:
88%

Hát, ha egy pasi ezzel a szöveggel nyitna, akkor nálam az lenne a búcsúbeszéde!!!

Egy pasi ne legyen kishitű, hanem legyen határozott, és a problémákat kreatívan oldja meg!

szept. 5. 07:33
 5/20 anonim ***** válasza:
74%

Mond el. Igazad van, legalább nem csalódik.

36/N

szept. 5. 08:14
 6/20 anonim ***** válasza:
76%

Mondd el. Felesleges titkolni, csak okozol egy rossz élményt...

Az elején még akartam írni, hogy azért a pettyhüdten és a kevés időn lehet javítani, de a 3. válaszod raebresztett, hogy valószínű nem neked, ha az élet más területén is ilyen lusta vagy.

szept. 5. 08:22
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Elmondanám.
szept. 5. 08:31
 8/20 anonim ***** válasza:
78%

Haver, ha túlsúlyos vagy (gondolom inkább kövér), akkor a magas vérnyomás alapból adott, a cukorbetegség pedig egy kor felett garantált.

Feltételezem hasonló nőkkel barátkozol, ők ezekkel tisztában lesznek, tapasztalatból.

A kapcsolat nem csak szexből áll, ezért tök fölösleges ilyen marhaságokkal előállni az elején.

Lehet, hogy a korábbi partnerei bénábbak, mint te, és te leszel álmai pasija.

Menet közben kell megbeszélni, ki mit hogy szeret, és nem megsértődve, de konstruktívan állni a visszajelzéshez.

Ne cseszd el egy ilyen baromsággal, kérlek alássan.

szept. 5. 09:11
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

A 8-as hozzászóló, jó dolgokat mond. Fontold meg!

Nem csak sex van.

Te ettől még értékes , rendes ember van.

Rögtön úgy se viszed ágyba. Hátha kialakul szerelem, kölcsönös vonzalom, jó lesz az. Mindent a maga idejében közölsz.

Nekem is magas a vérnyomásom , 70kg vagyok 175cm-re 🤷‍♀️. Sokan vagyunk így.

szept. 5. 09:36
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
2 opció lehetséges! Vagy te dugsz, vagy téged dugnak.
szept. 5. 10:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!