Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Itthon miért ciki a mama...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Itthon miért ciki a mama hotel miközben olaszok, spanyolok 30 felett is szülőkkel laknak?

Figyelt kérdés

Jó nyilván nem mindenki, de Olaszországban és Spanyolországban sokan még 30 felett is a szülői házban laknak, nem ritkán akár még a nagyszülő is ott van.

Nem azt mondom hogy ez normális, de ott nincs annyira lenézve ez mint nálunk.

aug. 29. 18:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
31%
Sőt hallottam rengeteg olyan sztorit is hogy megvolt az a fránya saját ingatlan a pasinak, még talán jó állapotban is volt, új vagy felújitott, értem ezalatt de a nőnek nem tetszett hogy a mami két-három házzal arrébb lakik vagy ugyanabban az utcában neadjisten egyazon faluban. Nem arról van szó /bár arra is fujjognak/ amikor egy telken van megosztva két lakás, vagy földszint és emelet külön, akár külön bejárattal, ezek mind red flag-ek alapból.
aug. 29. 19:21
 12/27 anonim ***** válasza:
0%
9, de ezzel sincs gond. Vannak olyan férfiak, akik htb-ket keresnek 5 gyerek felneveléséhez, és nők, akik htb-k akarnak lenni. Teljesen mást hoznak a kapcsolatba, mégis összeillenek.
aug. 29. 20:18
 13/27 anonim ***** válasza:
89%
Nálunk nagy divat úgy majmolni a külföldet, hogy valójában csak felületesen ismerik.
aug. 29. 20:53
 14/27 anonim ***** válasza:
0%
Amcsik meg szájon csókolják a gyerekeiket. Itthon miért ciki? 🙄
aug. 29. 21:13
 15/27 anonim ***** válasza:
80%
14: Szerintem se normális dolog szájon csókolgatni a gyereket.
aug. 29. 23:25
 16/27 anonim ***** válasza:
39%
Hidd el, ők se örülnek ennek. Amúgy megsúgom tájékozatlan kis barátom, hogy spanyolba pont lakhatási válság van a sok turista miatt kiadott arbnb miatt, a fiatalok egyszerűen nem jutnak lakáshoz. A gazdagok felvásárolják az új lakásokat és kiadják.
aug. 30. 07:19
 17/27 anonim ***** válasza:
91%
#16: MERT NÁLUNK MI VAN AKKOR???? Vannak talán olcsó bérlakások? Tud önerőből az átlag ember saját lakást venni? Az albi+rezsi kombó talán sokkal alacsonyabb lenne, mint mondjuk egy hiteltörlesztő+rezsi? Miért volt szükség a CSOK-ra akkor, huh? Babavárót sem arra használják sokan, nem? Te mégis miről beszélsz?
aug. 30. 08:56
 18/27 anonim ***** válasza:
47%
Azért ha megnézzük nem kevés lakás épül, ezeket a lakásokat fiatal párok (gondolom abból is a pasi) veszik főként. Nekik sikerült, neked miért nem?
aug. 31. 00:01
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

"14: Szerintem se normális dolog szájon csókolgatni a gyereket."

Szerintem se. Ezért hoztam fel példának. Egy másik népről ír a kérdező.

aug. 31. 01:12
 20/27 anonim ***** válasza:
#18: Mert nem vettem fel a CSOK-ot, sem hitelt? Mégis mit akarsz ezzel mondani? Vagy te már ránézésre megtudod mondani, hogy ő tuti önerőből épít házat vagy mi? Meg egyébként olcsó, zsír új ingatlanokról beszélünk? 20 misiből kijön? Nem? Mert aligha lesz több megtakarítása egy átlag 30 alatti csávónak, nagyon max ez, inkább kevesebb. Vidék, megyeszékhely vagy Budapest? Mert az sem mindegy, ha meg fiatalokról beszélünk, akkor egy karrier elején járó fiatal csávó nyilván inkább egy megyeszékhelyen vagy Budapesten talál jobban állást és nyilván ahhoz közel is szeretne lakni, mintsem az isten háta mögül bevonszolni hajnalok hajnalán magát valahogyan. De ja "nekik" biztosan sikerült...
aug. 31. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!