Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy egy férfi tudjon önálló életet élni a mamahotelból elköltözve ? Mamahotelben a "gyerek" javított szinte mindent (víz,fűtés,kerti+konyhai eszközök stb.), fizette a rezsit, főzött, mosott, takarított, kertet rendezte, bevásárolt.
Figyelt kérdés
aug. 29. 09:32
1/7 anonim válasza:
Szerintem mikor mamatholesekről beszélnek, ott nem azzal van főleg a problémájuk, hogy szülővel lakik, hanem pont azzal, hogy sok ilyen ember nem olyan, mint akit a kérdésedben felvázoltál. Sokan úgy élnek otthon, hogy ugyanúgy ki vannak szolgálva, mintha még mindig gyerekek lennének. Nyilván vannak olyanok is, mint akiről te írtál, de feltételezem az a ritkább.
2/7 anonim válasza:
Csinalja azt, amiket leirtal, de nem az anyjaek nyakan eloskodve.
Nyilvan mas az, ha o is dolgozik es beszall az otthoni koltsegekbe.
De tobbnyire aki otthon lakik, az se nem foz, se nem mos, se nem takarit, se nem ad semmit a kozosbe, de elvarja, hogy anyu megcsinaljon helyette mindent.
3/7 anonim válasza:
Én akit ismerek mamahotelest, mind azért lakik otthon, mert önálló életre gyűjt + segít otthon mindenben. Számomra ez így nem redflag.
Kinek milyen ismeretségi köre van...
4/7 anonim válasza:
Nem azt irtam, hogy ilyeneket ismerek, de foleg ezekrol hallani.
5/7 anonim válasza:
Nekem teljesen mindegy, miket csinál vagy nem csinál a szülei lakásában. Én önálló háztartásban élek, és ugyanezt vártam el a barátomtól is.
6/7 anonim válasza:
Azt jelenti, amit leírsz. Ha mát elköltöztél, semmi gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!