Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire valószínű, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire valószínű, hogy előbb-utóbb ennél durvábban fog viselkedni?

Figyelt kérdés
Elkezdtem ismerkedni egy sráccal, még fb-n találtunk egymásra pár hónapja. Elkezdtünk randizgatni, eddig 4 alkalommal találkoztunk. Mesélte, hogy a szülei elváltak, amikor még kicsi volt, és van egy nővére. Elmondása szerint inkább ő nevelte egész végig és mindig azt hajtogatta a srácnak, hogy költözzön el, amilyen gyorsan csak tud. Röviden annyi, hogy az anyjuk lelkileg terrorizálta őket, de a nővére 18 éves korában elköltözött, a srác akkor 14 volt és egyedül maradt egy olyan személlyel, aki random elkezdett vele üvöltözni minden ok nélkül, meg sokszor előfordult, hogy megütötte a srácot. Mesélte, hogy az is gyakran előfordult, hogy az anyja full piásan bement a szobájába és elkezdte szidni, hogy egy semmirekellő alak, pont olyan, mint az apja és nem bírja elviselni, hogy ennyire hasonlít rá stb. Azóta a srác is elköltözött már és a kérdésem azért fogalmazódott meg bennem, mert vannak fura dolgai, amik szerintem emiatt alakultak ki. Pl volt, hogy kicsit később végeztem a munkával és amikor végeztem, akkor tudtam ránézni a mobilomra és láttam, hogy több nem fogadott hívásom volt tőle, sms-eket is írt, pl hogy biztos el akarom hagyni, meg biztos másnál vagyok most. Amikor felhívott, követelőző hangnemben számon kérte, hogy miért tartott ilyen sokáig válaszolni. Ehhez képest ő is sokszor későn végez, mivel ápolóként dolgozik egy kórházban és eléggé össze-vissza beosztásban van, de én sosem vonom kérdőre emiatt.
aug. 28. 10:36
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Elég valószínű sajnos. Ha 4 randi után már kontrollálni akar, számon kér, hívogat, az bizony nem jó előjel.
aug. 28. 10:43
 2/9 anonim ***** válasza:
82%

Azonnal lapát.

Nézd, az hogy milyen gyerekkora volt, az egy dolog. Én is tudnék mesélni, sok mindent átéltem. De ehhez másoknak, föleg idegeneknek, új ismeretségeknek semmi köze. Ö egy felnött ember, oldja meg a problémáit és ne máson verje le a szar életét. Neki kell azon dolgoznia, hogy a múltban átélt traumákat le tudja vetni és feldolgozza magában. Ez nem a késöbbi párkapcsolatának a dolga. Ha nem képes ezeket a dolgait kordában tartani, akkor még dolgoznia kell rajta, de így jelenleg nem alkalmas normális, élhetö párkapcsolat kialakítására.

A követelözést, számonkérést, meg ezeket a hülye dumákat, hogy biztos másnál vagy, még egy több éves kapcsolatban sem türöm el, nemhogy 4 találkozás után.

aug. 28. 10:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyenfajta érzelmi bántalmazás amit gyerekkorában kellett elszenvednie, többnyire szorongó vagy elkerülő kötődést hoz létre az egészséges helyett. Ráadásul sok trauma, torzulás, esetleg személyiségzavar táptalajává is válhat. Ebben az a szomorú hogy a gyerekkoráról nem tehet senki, pontosan azok az emberek árulták el, akiknek vigyázniuk kellett volna rá... Ennek ellenére a problémák valósak, amik kialakulhattak benne ezek hatására. Szóval dönts ezalapján hogy neked mi fér bele, de szerintem is rossz előjel sőt mondhatni red flag ami a telefonnal történt.
aug. 28. 10:50
 4/9 anonim ***** válasza:
77%

Egyetértek 3-assal.

Szerintem ezt mondd vissza neki, és mondd el, hogy ezen együttes erővel (plusz szakember segítsége) próbáljatok változtatni. Ha erre nyitott, akkor ebből lehet jó kapcsolat. Ha nem, akkor nyilván nem kell elviselned ezt a kontrollálást, mert ez tényleg nem normális dolog.

aug. 28. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
52%

NAgyon is valószínű, hogy ez csak sokkal rosszabb lesz.

Menekülj!

Nem a te feladatod, hogy valaki lelki nyomorát kezeld.

aug. 28. 11:36
 6/9 anonim ***** válasza:
84%
Ó, sok olyan kontrollmániás pasi van, aki így viselkedik, és teljesen mindegy, miért alakult ki. Kezelteti magát? Nem. Akkor lapozzunk! Ne várd meg, amíg majd mások előtt is kellemetlen helyzetbe hoz, vagy elülteti benned azt, hogy gyomorideggel gondolsz arra, hogy vajon ő írt-e már megint, amire nem válaszoltál elég hamar, stb, vagy pofon is vág, ha több konkrétummal tud "meggyanúsítani". Basszus, ha 4 randi után ilyen, mit vársz, ha már jobban nyeregben érzi magát? Neked is csak egy életed van, nem más pszichológusa vagy, hogy megpróbáld rendehozni (nem fogod tudni), hanem a barátnője (lennél).
aug. 28. 11:43
 7/9 anonim ***** válasza:
84%
Nagyon sajnálatos, hogy szr gyerekkora volt, de ezért neked nem kell a nyakadba venni egy kontroll mániás pasit.
aug. 28. 13:52
 8/9 anonim ***** válasza:

Sajnos 100%.

A gyerekkora indok, de nem mentség. Hiába sajnálatos, ami vele történt, tilos elviselni ilyen viselkedést.

Mondom ezt úgy, hogy nekem még ennél is rosszabb gyerekkorom volt és rajtam is van lenyomata.

aug. 28. 14:20
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha már 4 randi után ilyen, ez biztosan csak rosszabb lenne. Ahogy már előttem is írták, szörnyű, ha valakinek ilyen gyerekkora van, de ez nem mentség arra, hogy hogyan viselkedik másokkal felnőttkorában. Érthető, miért ilyen, de nem kell elfogadni. Ha dolgozna rajta, eljárna pszichológushoz, akkor tudna ezeken változtatni, de nem a te dolgod "megjavítani".
aug. 28. 15:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!