Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan viselkednétek azzal a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan viselkednétek azzal a férfival, aki szex után nem keresett, felszívódott?

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy egy kisvárosban/faluban éltek, így nagy az esélye, hogy összefuttok az utcán, a boltban, barátok által vagy esetleg munkahelyen stb. Hogyan viselkednél a pasival, főleg ha valami miatt muszáj kommunikálni vele?

2023. ápr. 5. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
95%

Levegőnek nézném. Ez lehet egy opció, de az biztos számára győzelem lenne.

Vagy az ellenkezője, köszönnék, kedves lennék közben mosolyognék rá, de többet nem lenne köztünk semmi sem.

Gondolom neki egy kaland volt a célja vagy csak szex.

2023. ápr. 5. 10:01
 2/10 anonim ***** válasza:
87%
Körülményektől függ, de leginkább nem vennék róla tudomást, hogy ismerjük egymást. Ő szívódott fel. Esetleg, ha bánt a dolog, és társaságban van, talán beégetném, de rendesen.
2023. ápr. 5. 10:02
 3/10 anonim ***** válasza:
82%

Ha eltűnt, akkor sehogy.

Aki nem keres, annak nem válaszolok.

Újabb emberismereti tapasztalat.

Mindenesetre vizsgáltasd meg magad, nem hagyott-e valami meglepetést. Az ilyenek összevissza összefekszenek bárkivel.

2023. ápr. 5. 10:04
 4/10 anonim ***** válasza:
43%
Megkérdezném tőle, hogy mi a tök van..Életben is ugyan olyna sz@r alak, mint az ágyban?
2023. ápr. 5. 10:04
 5/10 anonim ***** válasza:
92%

Ha munkahelyen kénytelen vagyok, csak a száraz témára szűkítem. Amúgy keresztülnézek rajta. Semmi feltűnés a kollégák előtt.

Higgadt fapofa.

2023. ápr. 5. 10:06
 6/10 anonim ***** válasza:
79%

Szerintem a szex mindenkinek jó, alapjában véve, tehát te sem lettél tőle kevesebb. Vagy ha nem így gondolod, akkor minek feküdtél vele?

Ő bukott el tégged ezzel. Maradj igazi Nő, és ne csinálj hisztit, viselkedj normális ember módjára. Ne mutasd neki ki, hogy megsebzett.

F

2023. ápr. 5. 10:10
 7/10 anonim ***** válasza:
89%

Csak nekem hiányos a szitu leírása? Kérdező, hitegetett kapcsolattal, vagy csak szimplán lefeküdtetek, és úgy nem keres, te viszont szeretnéd? Azért nem mindegy.

Általánosságban azt lehet mondani, ha összefutsz vele, köszönsz, ha muszáj beszélni vmilyen hivatalos ügyben, beszélsz vele a konkrét dologra szorítkozva. A 4-es válasz borzasztóan gyerekes, szánalmas, bármi is történt.

2023. ápr. 5. 10:33
 8/10 A kérdező kommentje:
Mi már ismertük egymást régebbről és úgy kezdeményezett, hogy szeretne jobban megismerni ami akár komolyra fordulhat. Találkozgatni kezdtünk, egyre többet beszélgettünk, és az ötödik randin lefeküdtünk. Másnap semmit nem írt, utána nap írtam neki én de nagyon röviden és érezhetően erőltetetten válaszolt, így én is visszahúzódtam. Azóta se keresett. Lehet, hogy eleve csak ennyit akart, az is lehet, hogy szar volt neki a szex (bár akkor nem úgy tűnt), már mindegy.
2023. ápr. 5. 12:54
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Hülye paraszt.

Én úgy tennék, mintha semmi nem történt volna.

2023. ápr. 5. 13:12
 10/10 Oldfire ***** válasza:
100%

Szituáció függő. Ha lenne rá lehetőség égetném mint a tábortüzet.

Nagyon úgy tünik, csak le akart "varni". Legközelebb ügyesebben csináld. Nem kell gyorsan oda adnod magad.

2023. ápr. 6. 05:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!