Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Aki nem kedvel így viselkedik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki nem kedvel így viselkedik?

Figyelt kérdés

Amelyik férfi mindennap kéri hogy telefonaljatok, mert a távolság miatt nem tudtok találkozni.

Mindennap kéri, és én bármikor kérem mindig azt mondja hogy persze, meg munka után is. Viszont van hogy több órába is telik mire válaszol egy üzenetre.

aug. 26. 20:10
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
és az instan beállította hogy ne lássam a sztoriját.
aug. 26. 20:11
 2/13 A kérdező kommentje:
ő 21 én 20
aug. 26. 20:12
 3/13 anonim ***** válasza:
27%
Csak akkor vagy jó neki ha neki van hozzád kedve, ergó igazából nem kedvel csak kihasznál és te meg sajnos hagyod.
aug. 26. 20:12
 4/13 A kérdező kommentje:
/3 Ezt mibol veszed?
aug. 26. 20:13
 5/13 A kérdező kommentje:
/3 idő eltolódás is van közöttünk 6 óra
aug. 26. 20:14
 6/13 anonim ***** válasza:
69%
Táv van köztetek és te azért nyavalyogsz, hogy éli az életét, nem tud azonnal visszaírni? Neked életed nincs? Akkor miért pasizol? Először legyen életed!
aug. 26. 20:16
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Lehet, sok a munkája. Az időeltolódás nem semmi dolog. Voltam ilyen helyzetben. Viszont, nem okozott gondot, ha bizonyos időn belül nem válaszolt.
aug. 26. 20:17
 8/13 A kérdező kommentje:
Nem kell ennyire rám olvasni, nem nyavajogtam annyit kerdeztem hogyha ezeket csinálja de néha későn ir vissza meg jelentheti azt hogy kedvel?
aug. 26. 20:17
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm #7 a választ
aug. 26. 20:18
 10/13 anonim ***** válasza:
65%
7 es vagyok. Semmi gond nincs a kérdéseddel. Ezért van ez az oldal, hogy érdemben tudjunk egymásnak tanácsot adni. Hidd el, semmi sincs veszve!
aug. 26. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!