Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nem kedvel engem, azért...

Nem kedvel engem, azért viselkedik velem így?

Figyelt kérdés

Van egy koléganőm akinek nem értem a viselkedését velem szemben.

Én 26 vagyok (férfi), ő 30.

Azt vettem észre, hogy engem néha úgy kezel mintha ott sem lennék, vagy nem is tudom...

Olyanokra kell gondolni, mint például, hogy ha valaki érkezik mindig megkínálja őket valamivel, kávéval vagy akármivel, engem még soha semmivel.

Most is pár napja bejött egy másik munkatársunk, (egy 50 körüli fickó, házas ember, gyereke is van, akit néha behoz, egy darabig azt hittem hogy van köztük valami, de aztán kiderült, hogy nincs) a csaj odament csokival, letört egy darabot és a szájába tette neki, engem természetesen észre sem vett pedig mellettük ültem :)

Most volt nemrég a születésnapom, annyit nem mondott hogy bukjak fel...

Nem vagyok sértődékeny, de mivel emlegette is, hogy nemsokál lesz, ezért azt hittem legalább felköszönt. Egyáltalán nem nagy dolog ez, de így egy kicsit rosszul esett, főleg úgy, hogy ott olyanok is köszöntöttek, akikkel alig beszélek, erre az akivel egy helyen vagyunk le se sz@r...

Ettől függetlenül ugyan úgy beszél velem, bevon/bevonnak a beszélgetésekbe mint bárki mást. Szerintem jól meg is vagyunk, csak ezeket a dolgokat nem tudom hova tenni.

Mielött bárki írná, igen tetszik nekem, de nem vagyok rámenős, nem is próbálkozom semmivel, mert úgy érzem ezekből a dolgokból, hogy nem lenne értelme.

Szerintetek?

2023. okt. 4. 22:39
 1/5 anonim ***** válasza:
9%
Párkapcsolata van, azért sem próbálkoztál nála?
2023. okt. 4. 23:14
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
Sok oka lehet ennek, pl. erdélyi "román" vagy, Momentumra szavaztál, jött "ukáz" az előző munkahelyedről, hogy besúgó vagy, esetleg az ottani öltözőkből tűntek el értékek, nem mosakodsz rendesen és emiatt büdös vagy, stb.
2023. okt. 4. 23:20
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Húhaa
2023. okt. 4. 23:48
 4/5 anonim ***** válasza:
24%
Talán külsőre nem jössz be neki. Ahol én dolgozom többen vagyunk nők. Egy férfi kis főnöknél érzem, hogy ignorál. Észre vettem valamit. Ez a férfi telt,gömbölyű arcú. A felesége is az! A telt arcú nőkkel szimpatizál. /Nem egyenlő a kövérrel./ Utoljára 2 nő jött dolgozni hozzánk. Az egyik mondta, úgy érzi nem kedveli. Ovális, nem kövér arca van mint nekem. A másik hölgy viszont nagyon-nagyon telt arcú, pici orral. Eszméletlen ahogy rá van ragadva az ürge. Ne foglalkozz vele én azt mondom.
2023. okt. 6. 16:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Budos proli, ezt.
2023. okt. 6. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!