Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lehet az oka annak, hogy így viselkedik egy férfi, aki pedig nem is kedvel?
Adott egy férfi, akinek úgy tudom, hogy nagyon régen tetszettem (persze nem biztos, csak mások mondták), viszont mára ez már valamiért megváltozott, sőt szintén hallomásból tudom, hogy kimondottan nem kedvel már. Ennek ellenére a tömegben is mindig egyszerre kiszúr, előbb, mint én őt, majd mikor én is észreveszem elkapja a tekintetét, akár el is fordul. És ez megy mindig. Figyel, néz, mikor rajtakapom gyorsan elnéz, mikor pedig már nem figyelek újra néz. Egyértelmű a helyzet, de egyszerűen nem értem. Mi értelme ennek? Minek nézeget, ha ki nem állhat? Valami tipp?
(Nem vagyunk beszélő viszonyban, nem tudom tőle megkérdezni.)
3# igen, véletlenül mindig engem néz, nem másokat körülöttem….
Aki nem akarja megérteni, amit írtam, az ne válaszoljon feleslegesen, köszi!
Pedig de kedvesem hiába van hiszed el. Különösen úgy, hogy tudja, hogy tetszik neked. Amiatt, hogy haragszik rád valami miatt képes ágyba vinni aztán dobni.
De örülhetsz, mert csak rád néz, akkor kezdj el aggódni, amikor hozzád szól és fűzöget. :DDD
Azt sem értem, minek filózol rajta, hogyha egyszer nem vagy kíváncsi rá. Ha meg az vagy miért nem beszéled meg vele, hogy mi a gond.
Mindketten gyerekesek vagytok nagyon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!