Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hol szerettek randizni ti 50...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol szerettek randizni ti 50 -es korosztályuak?

Figyelt kérdés

#randi #50+ osan #nem vén az 50 es sem
aug. 22. 02:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Jó társasággal bárhol
aug. 22. 02:26
 2/11 anonim ***** válasza:
65%

Nekem 52 volt az exem.

Duna parton akart sétálni mindig.

Na ez volt az igazán öreges.

Nulla program, de galoppozni a 38 fokban üdítő nélkül.

Ezt hónapokig csináltuk, aztán felhívtam magamhoz.

aug. 22. 08:13
 3/11 anonim ***** válasza:

2-esnek:

Érdekes, én is 52 éves férfi vagyok, én is szeretek sétálni (akár a Duna-parton), persze máshol is :). Meg nem csak sétálni.

Mindenesetre nagyon türelmes voltál vele, hogy hónapokig nem hívott meg egy fagyizóba/étterembe, vagy máshová :)

aug. 23. 08:48
 4/11 anonim ***** válasza:

Igen, d.gni is a bokorban akart 🥳

Nem baj, elmúlt, nem egymást kerestük!

Sok aranyásó férfi is van, végtelenül kiábrándító.

aug. 23. 23:26
 5/11 anonim ***** válasza:
Sétálni én is szeretek, de nem 40 fokban. Meg azért legyen már más program is.
aug. 24. 15:28
 6/11 A kérdező kommentje:
4# Igen sok aranyásó fitalka próbálkozik fárasztó konkrétan huszon évesek is rám írkálnak hogy jaj tetszel..Katasztrófa..
aug. 24. 16:17
 7/11 anonim ***** válasza:
0%

Írogattunk ezen az oldalon néhány korombeli nővel, de mintha nem gondolnák komolyan az ismerkedést...lehet, hogy én sem tűntem túl motiváltnak amúgy...

Én inkább kötetlenebb kapcsolatra gondolok, mintsem egy klasszikus típusúra.

F/52

aug. 24. 16:59
 8/11 anonim ***** válasza:

Nekem is kötetlen kéne mert elegem van abból hogy kiszolgáljak valakit aki felnőtt.

Viszont nem kéne öreg, csakis fiatalka.

Ha már úgyis csak szex, akkor legyen fiatal, kigyúrt ,helyes arcú, nem egy vén….

aug. 24. 22:53
 9/11 anonim ***** válasza:

8-asnak:

7-es vagyok🙂

Teljesen megértelek.

Az igazat megvallva, nekem sem az 50-es nőktől indul be a fantáziám, csak sajnos...

aug. 24. 23:01
 10/11 anonim ***** válasza:

Én templomba járok és imádkozom a Jóistenhez, hogy ha már elvette azt, hogy "tudjak", akkor azt is vegye el, hogy "akarjak"!

Sajnos 80 + os vagyok!

Szerencsémre csodálatos emlékező álmaim vannak siheder koromból a férjes asszonyokról!

aug. 25. 08:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!