Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lányok!vagy idősebb korosztály!Mi a véleményetek a sperma kérdésről?Volt olyan exem aki kifejezetten nem szerette.
Nem kell beleélvezni a nőbe ahhoz, hogy teherbe essen, az előváladékban is van életképes sperma.
Egyébként meg egyéni preferencia mind férfiakat, mind nőket illetően, hogy szeretik-e, mennyire és hova.
Speciel nekem minden partnerem szerette kapni, valószínűleg azért mert nem erőltettem semmit, mint valami hülye gyerek.
Természetesen nem tini vagy = de.
Ki mossa😂😂😂
Te nem tini a kis katonák rég elfutnak esélye nincs kimosni, ha eddig nem csináltál így fel senkit, steril vagy.
Én a sperma szagától a mai napig hányni tudnék. Rohadt undorító, büdös és már a gondolatától is rosszul vagyok.
27/N
Engem kifejezetten izgat a sperma, a látványa is ahogy spriccel. Nekem egyértelműen hozzáad az élvezetekhez ha rám spriccel, vagy a számba.
Ha bennem élveznek el abból semmit sem érzek, így az semleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!