Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nagyok az igényeim, ha szeretn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyok az igényeim, ha szeretnék hetente 1-2 alkalommal randizni, kimozdulni a párommal?

Figyelt kérdés

4 hónapja vagyunk együtt, az első 1-2 hónapban még tök aktív volt ilyen téren, kitalált programokat itt, Pesten is, mentünk kirándulni is, Bécsben is voltunk vidámparkozni. De ahogy telt az idő, ezek úgy ritkultak, augusztusban pl. semmi randink nem volt.

Ha ezt felhozom, azt mondja, hogy most is rendeltünk pizzát, és ne mondjam már, hogy sehol nem voltunk, elkísért a DM-be is... Na, az aztán nagy randi. :D

Nyár elején még nyaralás is volt tervben, abból sem lett semmi.

A közös időtöltésünk annyi, hogy átjön késő délután/este, eszünk valamit, filmezünk, utána szexelünk, majd másnap megy haza. Mert hogy neki melege van, fáradt, nincs kedve másokhoz, velem szeretne lenni. Oké, de 22-23 évesen ne a 4 fal között öregedjünk már meg.

aug. 21. 21:27
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Így van. Nehogy így akard leélni az életed! Már ezért a nyárért is kár, amit vele punnyadtál otthon. De még nincs vége a nyárnak;)
aug. 22. 09:04
 12/15 anonim ***** válasza:
37%
Ha Bp-en az a legfőbb program, hogy kávézó, reggeliző, étterem...akkor megértem a fickót (és nő vagyok)
aug. 22. 10:21
 13/15 A kérdező kommentje:
"Budapesten kb. program ér programot", így kezdtem a mondatot, olvasgasd, amíg nem sikerül értelmezni! :)
aug. 22. 11:10
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

13#

"Budapesten kb. program ér programot, minden utcasarkon van étterem, kávézó, reggeliző"

Erre reagáltam mert igy úgy jön le mintha ez lenne számodra a program! Akkor is ha lepontozol.

aug. 22. 12:20
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Én pontoztalak le, nem a kérdező vagyok.

Attól, hogy te nem szeretsz a körúton teraszokon üldögélni nyári estéken, akkor gáz, ha más igen? Én nem Pesten lakom már, de nekem is "program" ez. Képzeld el, van aki mással szereti tölteni az idejét, mint te, kedves 14. Amúgy nem azt írta, hogy kizárólag étterembe akar menni. De van lehetőség arra IS.

aug. 22. 13:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!