Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok hogy nézek ki külsőre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok hogy nézek ki külsőre?

Figyelt kérdés

[link]

Írd le nyugodtan szerinted hogy nézek ki.

2024. aug. 21. 16:56
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem látni belőled semmit se. Ilyeneket badoon simán kiikszeltem.
2024. aug. 21. 18:29
 12/20 anonim ***** válasza:

Hogy nézel ki külsőre?

Nem tudom, mert elbùjtál a napszemüveg mögé.

A márkalogòs, feliratos pòlòt hanyagold legalább a profilkép készìtésekor, nem vagy te hirdetőtábla...

Növeszd meg a hajad, vágass egy jò frizurát, hidd el fényévekkel jobb pasi benyomását fogod kelteni, és kérlek a napszemüveget dobd el jò messzire!

Amùgy átlagos megjelenésed van, nem tudnám megmondani, hogy van-e barátnőd vagy nincs.

2024. aug. 21. 18:43
 13/20 anonim ***** válasza:
51%

Nem sértés.

Más nemzethez tartozok. De ha bárhol a világban meglátnálak tudnám, hogy magyar vagy. Ez a stílus, olyan magyaros. Nem rossz se nem jó.

6# nagyon jó a válaszod, humoros

2024. aug. 21. 18:46
 14/20 anonim ***** válasza:
47%
Semmi extra.
2024. aug. 21. 19:17
 15/20 anonim ***** válasza:
47%
Mint aki benéz.
2024. aug. 21. 19:36
 16/20 anonim ***** válasza:
Pár kiló izom, borosta és a fenyegető kèztartás megszűntetèse sokat dobna rajtad.
2024. aug. 21. 20:53
 17/20 anonim ***** válasza:
42%
Hát, ezzel a képpel ne csajozz, kérdező. Nagyon kellemetlen benyomást kelt.
2024. aug. 21. 22:21
 18/20 anonim ***** válasza:
Kérdező, amennyiben tudsz angolul, javaslom, nézzél videókat "female gaze / male gaze" témában.
2024. aug. 21. 22:37
 19/20 A kérdező kommentje:

17 es

Miért ?

A napszemüveg , vagy a tükör?

2024. aug. 21. 22:47
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem a részletek a fontosak, hanem az ÖSSZHATÁS.

Feltehetőleg volt valamilyen elképzelésed, milyennek akartad, hogy lásson a néző. Nekem mindenesetre a képből egy elzárkózó, önmagából keveset mutatni (és valószínűleg adni) akaró / hajlandó, bizonyos fokig arrogáns ember képe jön le, akit én még ismerősnek sem szeretnék.

2024. aug. 21. 23:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!