Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ismerkedésnél mennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél mennyire zavar titeket ha a nő illetve férfi valamennyi súly felesleggel rendelkezik?

Figyelt kérdés
Gondolok arra ha nő kicsit telt karcsúbb,a férfinek meg van kis pocakja,némi súlyfeleslege.
aug. 18. 17:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Eléggé. "Ropi" vagyok, ugyanilyen típusú férfihoz tudok vonzódni. Okkal írtam típust, tehát számomra teljesen rendben van, ha a vékonyságában kereken 0 munka van, mint nekem is az enyémben, nem kell sportolni/edzeni meg diétázni hozzá. Így senki nem is állhat belém, hogy igazságtalan vagyok, inkorrekt, irreálisak az elvárásaim...
aug. 18. 19:50
 12/14 anonim ***** válasza:
91%

"Nem ismerkedek túlsúlyosokkal. 49 kg-s, sportos nő vagyok. A férfi megfelelőm a magas izmos."

Nagy tévedésben vagy! A férfi megfelelőd az alacsony gebe!

aug. 18. 22:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Teltkarcsú nő az ideálom, széles csípő, nagy mellek.
aug. 19. 07:44
 14/14 anonim válasza:
100%
Én szívesen beszélgetnék duci vagy túlsúlyos hölgyekkel, mivel én is túlsúlyos pasi vagyok
aug. 19. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!