Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A pasiknak miert csak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasiknak miert csak a konnyen kaphato szerencsetlenek kellenek? Mi bajuk a helyes onertekelessel biro nokkel?

Figyelt kérdés

A minap jutott eszembe, hogy 30 korul mar teljesen mas randizni es ismerkedni, mint 20on evesen. Akkoriban mindenkivel jo fej akartam lenni es nyitott, bulis, stb., ezert allandoan megkornyekeztek a ferfiak es mind agyba akart vinni, volt persze akinek sikerult is, kapcsolat nelkul is. De visszatekintve arra az idoszakra egy onertekeles hianyos hulye kis picsa voltam, aki mindent elnezett es hagyott, hogy jofej legyen. Persze igy a komoly kapcsolat nem jott konnyen, ha szerettem volna, de mindig volt udvarlom boven. Aztan persze felnottem es mar sokkal masabb lettem, visszafogott, kulturalt, nem vagyok szeleburdi gyerek es mindenki cafkaja stb., viszont igy feltunt, el is kerulnek a ferfiak, pedig kinezetre 2 szarkalabon kivul szinte semmit sem valtoztam. Belulrol is megerosodtem, tudom mar milyen ember vagyok es ki valo mellem stb, viszont mar nem allok le mindnekivel, de kedves vagyok. Viszont nem ertem a pasikat.

6-7 eve is meg az osszes engem akart, amig bulikiralyno voltam, aztan amint normalis, visszafogott, erett no lettem, le sem tojnak.

A pasiknak tenyleg mindig csak ezek a nyomorek csitrik kellenek? Visszagondolok en is milyen szerencsetlen voltam es oklendezem, ezeknek meg az volt a szuperno, havonta 10-20 pasi megkeresett innen-onnan, csak egy randi, csak egy este, valamit mind akartak, pedig le sem fekudtem tul sok emberrel eletem soran. Most meg van emberi meltosagom, tartasom, rendes munkam, a kinezetem szinte ugyanaz es ha mar randiappon osszejon 1 randi havonta, kesz csoda.

En nem hiszem el, hogy csak a lealjasodott csitriket keresik a pasik…… nagyon idegesito

aug. 15. 16:59
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
47%
Nekem be jössz. Udv segedmunkas Jozska
aug. 15. 18:38
 12/22 anonim ***** válasza:
51%

Kedves segédmunkás józsika!

És miből fogunk menni egy szép és színvonalas étterembe vacsorázni?

Vagy csak a büdös kis 10 centis rombolót tudod beleinvesztálni a kapcsolatba???

aug. 15. 18:43
 13/22 anonim ***** válasza:
34%

Ember. 30as kiélt nők vannak itt, akik már férfigyülölőkké váltak, megkeseredtek.

Mi a halál értéket nyújtanátok, hogy egy férfi költsön rátok egy színvonalas étteremben pénzt???

Nem is értem.

Dugtok össze vissza, elmegy folottetek az idő. Amíg a férfi építette magát, az eletet, ti csak dugtatok mint az osztonlények. Most már meg szar hogy nem fizetnek nektek drága dolgokat??

Abban a pár évben kellett volna egy normális férfi mellett megállapodni. Akkor még úgy ment hogy nem kellett semmit letenni nektek az asztalra látszólag, de azért, mert nem is tudtátok hogy mi az értékes a férfiaknak. Most sem igazán látjátok..

aug. 15. 21:03
 14/22 anonim ***** válasza:
33%
Amúgy garantálom, hogy nem az a férfiak baja hogy jó az önértékelésed..elég durván kifordítod hogy a férfiak legyenek a hibás bűnösök, pedig te szép vagy és olyan értékes.
aug. 15. 21:04
 15/22 anonim ***** válasza:
72%

Az idő akkor is telik ha nem dugok össze-vissza .

Így aztán hadd élvezkedjek!

Majd megállapodok ha akarok!

aug. 15. 21:52
 16/22 anonim ***** válasza:
66%

És igen, elvárom én is a szép éttermet, mozit, nyaralást.

Nem kell ehhez elköteleződnöm.

aug. 15. 21:53
 17/22 anonim ***** válasza:
62%
Mivel a kerdezo ugy adja elo mint ha senki sem erdeklodne fele , igy orulhet ha segedmunkas jozska megszolitja.. vagy sarkit es ki tudja milyen ferfiakra gondol akik pont nem udvarolnak neki, de rajtuk kivul meg masoktol kapja az uzeneteket naponta..
aug. 15. 22:13
 18/22 anonim ***** válasza:
49%
Nőkben is van incel. Ezek a kiélt, 30-as férfigyűlölők azok.
aug. 16. 05:04
 19/22 anonim ***** válasza:
28%
18 . Ipyenek ezek a vopt szli hercegnio .. de elfelejtik hogy mar nem azok.. az evek lerugtak oket ..
aug. 16. 09:33
 20/22 anonim ***** válasza:
40%
Na teljesen egyetertek veled, atlagban 20eves csitrit keresnek akit befolyásolhatnak. Mosnak rájuk meg főznek. Cserébe meg ők semmit nem adnak. 30as csajtól meg f.snak.
aug. 17. 09:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!