Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak miert csak a konnyen kaphato szerencsetlenek kellenek? Mi bajuk a helyes onertekelessel biro nokkel?
A minap jutott eszembe, hogy 30 korul mar teljesen mas randizni es ismerkedni, mint 20on evesen. Akkoriban mindenkivel jo fej akartam lenni es nyitott, bulis, stb., ezert allandoan megkornyekeztek a ferfiak es mind agyba akart vinni, volt persze akinek sikerult is, kapcsolat nelkul is. De visszatekintve arra az idoszakra egy onertekeles hianyos hulye kis picsa voltam, aki mindent elnezett es hagyott, hogy jofej legyen. Persze igy a komoly kapcsolat nem jott konnyen, ha szerettem volna, de mindig volt udvarlom boven. Aztan persze felnottem es mar sokkal masabb lettem, visszafogott, kulturalt, nem vagyok szeleburdi gyerek es mindenki cafkaja stb., viszont igy feltunt, el is kerulnek a ferfiak, pedig kinezetre 2 szarkalabon kivul szinte semmit sem valtoztam. Belulrol is megerosodtem, tudom mar milyen ember vagyok es ki valo mellem stb, viszont mar nem allok le mindnekivel, de kedves vagyok. Viszont nem ertem a pasikat.
6-7 eve is meg az osszes engem akart, amig bulikiralyno voltam, aztan amint normalis, visszafogott, erett no lettem, le sem tojnak.
A pasiknak tenyleg mindig csak ezek a nyomorek csitrik kellenek? Visszagondolok en is milyen szerencsetlen voltam es oklendezem, ezeknek meg az volt a szuperno, havonta 10-20 pasi megkeresett innen-onnan, csak egy randi, csak egy este, valamit mind akartak, pedig le sem fekudtem tul sok emberrel eletem soran. Most meg van emberi meltosagom, tartasom, rendes munkam, a kinezetem szinte ugyanaz es ha mar randiappon osszejon 1 randi havonta, kesz csoda.
En nem hiszem el, hogy csak a lealjasodott csitriket keresik a pasik…… nagyon idegesito
"ha mar randiappon osszejon 1 randi havonta, kesz csoda"
Majd valamelyikből több randi is lesz. Jól van ez így, csak türelem kell. A jóra érdemes várni.
"lealjasodott csitriket"
A vér nem válik vízzé, hisz te is ilyen voltál. A pasik nem felejtenek.
Ez a tipikus kiéltem magam most valami balek jófiú álljon ide elém.
Azokat keresik akiket könnyű ágyba vinni, akikkel laza az élet és akiket tudnak manipulálni mert ők maguk sincsenek kibékülve magukkal. Egy önálló nő rendesen komplexusokat okoz nekik és inkább nem nyavalyognak vele.
Úgyhogy keresgélni kell tovább hátha akad magabiztos, normális férfi.
Dehogy idegesítő!
Elkerülnek a problémás, gyerekes, komolytalan palik!
Elkerülnek messzire, mert tudják hogy nem tudják meg ugrani azt a szintet ahol én tartok!
Én nem vagyok egy szolgáltatás!
Nem vagyok az anyja, a szakácsnője, sem a cselédje, sem pedig egy pnci ahova beledöngölheti a mini bránerét.
Előbb felmutat valamit, nyújt valamit, utána jöhetnek az olyan kedvezmények hogy megfőzök neki, vagy kimosom a ruháit.
Előbb beletesz valamit, utána nyújtok én valamit.
És őszintén????
Boldog vagyok egyedül, és hamarabb összeköltöznék egy nővel, sem mint egy fszra dolgozzak, takarítsak és még semmit nem is ad hozzám, csak elvesz!
Nekem az volt a legrosszabb időszakom amikor meg akartam felelni a kihasználós paliknak.
Legyen mindig vacsora amit én főzök meg, takarítsak utánuk és még szex is legyen bőven.
Ezzel szemben ők semmit nem adtak.
Nekem ugyanúgy jólesne egy meleg étel amit elém tesznek csak úgy, és ugyanúgy örülnék ha valaki takarít utánam.
De ezeket én sem kapom meg, úgyhogy visszafogtam magam és én is azt nézem hogy nekem mi az előny a kapcsolatban!
Ha meg csak szex kell akkor a fiatal, kemény, normális méretekkel megáldottat választom.
Összeköltözni meg nem akarok.
Én nem leszek a mamája egyiknek se!
"Mi bajuk a helyes onertekelessel biro nokkel?":
Nekik semmi, mert azt mindenki tudja, hogy mindig a nő dönt.
"egy onertekeles hianyos hulye kis picsa voltam, aki mindent elnezett es hagyott, hogy jofej legyen"
Most más csajok vették át a stafétát, és ahogy abban az időben te voltál az ász, most ők vannak a topon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!