Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vesztegetik a nők az időmet?
Figyelt kérdés
Beszélgettem egy nővel a munkahelyen. Jól kijöttünk egymással, messengeren alig írtunk egymásnak, inkább élőben beszéltünk a melóban. Elhívtam randizni és igent mondott. Megbeszéltük az időpontot. Amikor eljött a randi ideje, a nő írt egy sms-t, hogy ne haragudjak, de közbejött neki valami. 1 órát utaztam (vidéki vagyok, ő nagyvárosi) a semmiért. A következő hétfőn érthető okokból kerültem a nő társaságát a melóban a kellemetlenségek elkerülése végett. Odajött hozzám és azt mondta, hogy biztos mérges vagyok rá és, hogy bepótolhatnánk. Mondtam neki, hogy ezt inkább ne erőltessük. Az a gond, hogy ez kb. már a 6. ilyen eset volt néhány év leforgása alatt (kisebb különbségekkel). Miért van az, hogy a nők nem tartják tiszteletben az én időmet? Nem vagyok én se időmilliomos, miért gondolják azt, hogy az ő idejük fontosabb az enyémnél? Tudom, most majd meg fogom kapni a magamét, mert nem vagyok egy terminátor érzelmek nélkül, de qrvára zavar és idegesítő, frusztráló ez az egész. Van esetleg valami mód rá, hogy kevésbé érdekeljen ez a dolog és ne vegyem személyes támadásnak? Mert tudom, hogy legtöbbször nem az...aug. 13. 07:00
1/5 anonim válasza:
Sajnálom, sajnos sok a suttyó ember, legyen férfi vagy nő, aki nem tartja tiszteletben mások idejét. A megbízhatóság manapság már ritka kincs. Jól teszed, hogy ignorálod az ilyeneket, hosszútávon csak rosszabb lenne.
2/5 anonim válasza:
Az a baj, hogy lehet tényleg egy komoly dolog jött közbe. Mondjuk egy családtag rosszul lett stb. Ez egy ördögi kör, mert van aki tényleg így akar lerázni mást, viszont vannak szerencsétlen emberek is. Én is közéjük tartozom. Ami másnak simán megy, az nekem még véletlenül sem. Szóval emiatt lehet, hogy egy normális kapcsolat lehetőségét veszted el. Megszervezheted úgy is a talikat, hogyha ilyen van, akkor ne neked legyen rossz. Pl munka utáni kávézgatás vagy séta. Vagy a te lakhelyedtől közeli hely, ahol tudtok találkozni. Így nem kell sokat utaznod.
4/5 anonim válasza:
Máskor hívd fel indulaskor hogy szamithatsz e rá.
Én nő vagyok és a barátnőim játszottak el velem hogy megvarattak. Úgy utáltam. Látod, még 1 haveri kapcsolatban is irritáló. Minden téren.
5/5 anonim válasza:
Egy órára a lakhelyedtől randizol? Miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!