Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, szerintetek egy igazi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szerintetek egy igazi férfi odaüt ha kell?

Figyelt kérdés

Ti lennétek olyan pasival aki felnőtt korában még nem verekedett?

Az igazi pasi szerintetek? Tehát aki nem megy el akár a fizikai agresszióig is ha érdekei megkívánják.

2024. aug. 12. 14:29
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Én nem gondolom, hogy ettől lenne férfi a férfi. Azzal nem lenne gondom, hogy visszaüt, ha támadnak, vagy ha sportolás gyanánt bokszol, de nekem nem szimpatikus ez a "legyakom, ha csúnyán szólt hozzám meg anyámat szidta" hozzáállás.
2024. aug. 12. 14:36
 2/25 anonim ***** válasza:
7%
Az igazi férfi előrántja a megfelelő helyről a double barrel shotgunt és a provokáló erőember már menekül is. Ha meg nem, akkor több részletben távozik ^^
2024. aug. 12. 14:44
 3/25 anonim ***** válasza:
100%

Párom még gyerekként leütött egy másik gyereket. Karatézott és úgy gondolta, hogy akkor megmutatja... Lehett úgy 8 éves. Ez volt az összes bunyója.

Én nem olyan közegben szocializálódtam, hogy férfiként verekedni érdem. Apám sem verekedett soha.

2024. aug. 12. 14:57
 4/25 A kérdező kommentje:

3

Én például Angliában élek és itt része a kultúrának. Ha vitával nem tudják elintézni a nézeteltéréseik akkor általában ököllel teszik meg. Tehát felnéznek a verekedni tudókra. Meg amúgy is mindenki ökölvivás bhuzi, jár valamilyen küzdősportra. Beteg egy kultúra de ugyanakkor talán itt tényleg nem férfi az aki nem verekszik.

2024. aug. 12. 15:03
 5/25 anonim ***** válasza:
0%
Igen. De csak ha kell.
2024. aug. 12. 15:06
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Cikinek tartom, ha ilyet akarnék látni csak kinéznék este az utcára ahol a kóbor kutyák tépik egymást egy parizeres zacskóért.
2024. aug. 12. 15:09
 7/25 anonim ***** válasza:
100%

Egy ilyen "igazi" ferfi soha tobbet nem latna engem.

33N

2024. aug. 12. 15:27
 8/25 anonim ***** válasza:
84%
Anglia elég nagy. Itt Borsodban is elég menő a c-k közt.
2024. aug. 12. 15:33
 9/25 A kérdező kommentje:

8

Igen, Angliában is hasonló a mentalitás mint a c**óknál. Ezért kérdezem, hogy itt vajon csak akkor vagy igazi férfi ha odaütsz?

2024. aug. 12. 15:40
 10/25 anonim ***** válasza:
100%

Sokkal jobban zavarna, ha egy ősember lenne, aki nem képes kommunikációval megoldani a helyzeteket és képtelen civilizáltan viselkedni, vagy felnőtt módra kezelni az indulatait.

Nem tudon angliában mennyire dívik az ököljog, de szerintem szánalmas, aki nekiáll kakaskodni.

Ha fizikai támadás ér valakit, persze védje meg magát, de ne keresse a lehetőséget, ne kötekedjen. Az, hogy valakit az utcán, vagy akár szórakozóhelyen inzultus ér nem mindennapos felénk, hacsak nem direkt kekeckedik, keresi a bajt.

Aki meg a fizikai fölényétől érzi magát férfinek, amellett én nem érzem magam biztonságban. Ha magának és a többi férfinek és nőnek azzal tudja csak bebizonyítani, hogy ő a helyi bika, hogy fizikailag bántalmaz valakit, az engem is fog, ha valamiért meginog az önbizalma.

2024. aug. 12. 15:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!