Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy srác minden szuper vele De nem tudom mit tegyek ?
Voltunk randizni már volt szexis
Együtt fürdés stb
Iszogatás a barátaival szóval minden jó
De pár napja furcsa nincs ölelés puszi stb
El sétál mellettem
Fürdés közben se ér hozzam
Most akkor nem akar semmit vqgy nem tudja magát kifejezni ?
Nincs meg az intimitás
De együtt alvásnal hozzam bújik stb
Kérdez beszélgetünk cukiskodik velem
Csak szimplán nincs ölelés puszi
Mintha nem is lenne itt
Ez normális viselkedés ?
Este együtt csináltunk vacsorát
Közös fürdés után fogmosás közben is nagyon jól el voltunk utána filmezés össze bujas stb
De mégis furcsa
Ékes példája vagy az említett férfiaknak, ilyen kétbites megjegyzés alapján. Bravó, szép öngól😀
Amúgy nyilván heteroszexuális vagyok, leszbikus lányok nemnagyon randizgatnak férfiakkal, mert leszbik. Érted?
"Görény az összes pasi, ne bízz bennük."
Ellentmondásos amit írsz.
Heteroszexuálisnak vallod magad,pasikkal randizol azt mondod,de erre benyögsz egy ilyen mondatot,hogy van ez?
Szerintem ez itt ennyi volt…..
Vagy eddig se volt benned biztos és kipróbált, hogy na milyen lehet vagy amit írtak előttem is, hogy egy másik lány is a képben van.
Értem én ezt
De ha másik csak lenne a képben miért lennék nála minden nap most is dolgozik én pedig nála vagyok
Szóval ezért nem értem ezt az egészet
Érzelmet nem viszek bele
És biztos nem a szex miatt tart mert előző este is közös fürdés stb és nem volt szex csak össze bujas filmezés
Azt tudom h vannak férfiak akik nem igénylik ezt
Nem akarok erről beszélni mert nem szeretném h azt hidje hogy nagyon nyomulós vagyok
Az apukájaval is el vagyok
Már úgy szólít h leendő menyem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!