Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miattam itta le magát? (Meleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miattam itta le magát? (Meleg kérdés)

Figyelt kérdés

Egy kis háttérsztori:

Lassan egy hónapja ismerkedek egy sráccal, akivel eléggé bejövünk egymásnak.

Kétszer találmoztunk is, és én már első találkozás alkalmával elkezdtem iránta érezni valamit. Mint utólag kiderült, ő is.

Én viszont eléggé önbizalomhiányos vagyok, a családi háttér amiből jövök az szó szerint botrányos. Én így el is meséltem neki pár dolgot üzenetben (leginkább így beszélgetünk, mert a gyakori találkozás nem annyira megoldható) és éreztem rajta, hogy őt is rosszul érinti. Elég durva dolgokat meséltem neki, szóval nem is lepődök meg rajta. Én azért már elég sok helyzetből felálltam, azt hiszem a mostaniból is felfogok, később már nem lesz vele baj.

A helyzet viszont most az, hogy itt a sziget, amire én nem megyek, ő viszont igen, és össze is gyűlt a baráti köre, elmentek inni, hangolódni a fesztiválra. Mondta, hogy elmegy velük, meg hogy lehet el is fog tűnni, és reggel írt is, amikor felébredt, hogy rendesen berúgott, és nem is emlékszik. Na mármost, én sosem iszok alkoholt, teljesen távol áll tőlem, rá is kérdeztem, hogy hogyhogy így sikerült, azt válaszolta hogy nem ismerték a határokat, meg belekóstolgattak mindenbe, de hozzátette, hogy amúgy nem szokott ennyire sokat inni. Félreértés ne essék, nem áll szándékomban korlátozni, nem akarom tőle elvenni a szórakozást, viszont később írta, hogy valószínűleg a szombat estéje is ennyire durva lesz, ez pedig aggodalomra adott nekem okot.

Azt mondta, hogy eddig nem ivott ennyit, mostanában viszont igen, és kezdem azt érezni, hogy miattam. Tényleg durva dolgokat osztottam meg vele, ő meg így is sokat gondol rám (legalábbis az ő elmondása szerint), és én meg félek attól, hogy miattam tönkremegy. Egy angyali személyről van szó, aki érdeklődik, és segíteni akar nekem a bajaim megoldásában, de ha miattam van ekkora fájdalma, amit ivással nyom el, akkor azt hiszem baj van. Lehet én gondolom túl, azért is érdeklődök inkább itt. Én alkohol nélkül is megvagyok, én sosem iszok, így nem is tudom hogy más miért teszi. Kombinálni viszont nem szeretnék, azért írtam ide ki, hátha valaki volt már hasonló helyzetben. Vagy tud bármit is mondani.

(Én 19, ő 21)

Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszokat! 🥹

aug. 10. 08:35
 1/3 anonim ***** válasza:

Mindenképpen beszélj vele erről!

Simán lehet, hogy jól érzed. Én is mindig átérzem a baját annak, akit szeretek.

aug. 10. 09:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Először is sajnálom amin keresztül mentél.

De az én véleményem, hogy bár együtt érez veled, nem emiatt itta le magát.

A fesztiválokom ilyen fiatalabbakat gyakran magával ránt a buli, isznak ezt azt és ez a vége. Nem jelenti azt hogy máskor is ilyen, de van akiből ezt hozza ki.

Én is párom míg fiatal volt, elmondasa szerint valahogy így szokott bulizni. 30 évesen már nem:-)

N

aug. 10. 09:56
 3/3 anonim ***** válasza:
Túlgondolod, nagy valószínűsèggel nem miattad, egy normál feszivàl ilyen kb a mindennapi 18-25 èveseknek.
aug. 10. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!