Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, amikor sejtitek, hogy olyan randira mentek, aminek a végén szex lesz, hogyan készültök fel?
"sejtitek, hogy olyan randira mentek, aminek a végén szex lesz"
Rajtam (is) múlik, hogy mi lesz a randi végén.
De amennyire lehet, mindig tisztán megyek mindenhova. Óvszer jó ha van.
megberetválkozok
amúgy 35 f fiú vagyok bocsi
Privre huvelyöbkítéshez tabletta:
" Hüvelyi folyás, gyulladás megelőzésére
Tejcukor biztosítja az optimális pH értéket
Szűrővizsgálatok és műtétek előtti hüvelyi felkészítéshez
Nem allergizál
Nincs mellékhatása"
Jódos változat:
"A Colpo Cleaner Jód Pezsgőtablettával fertőtlenítő oldat készíthető, amely felhasználható bőr és nyálkahártya fertőtlenítésre, valamint hüvelyöblítésre egyaránt. A jód gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást segítő hatása régóta ismert, talán a legelterjedtebb sebfertőtlenítő szer. A készítmény sokrétűen, a hüvely mindenfajta kórokozójának – vírusoknak, baktériumoknak, gombáknak – kiírtására alkalmas.
Pezsgőtabletta fertőtlenítő oldat készítéséhez
Bőr és nyálkahártya fertőtlenítéshez
Hüvelyöblítésre
Orvostechnikai eszköz
Egészségbiztosítási kártyára is megvásárolható"
Nem értem a válaszadókat.. akik sehogy sem készülnek, mert mindig felkészültek azok hogy?! Naponta kétszer borotváljátok magatokat ott?
Nekem annyira gyorsan nő a szőröm, ha este randizom valakivel akkor az nem lesz jó, ha órákkal korábban borotváltam.
Amúgy minden nap nem borotválom ott magam.
Tehát ha olyan a randi, hogy előre tudom tilos a szex vele, akkor egyszerűen csak nem borotválom le magam ott és ez vissza is tart hogy "neki adjam" magam. Taktika :D
17 intim gyanta ???
Ha alapvetoen tisztan mesz mindenhova normalis ruhaban miert kellene csak a szex miatt keszulni kulon?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!