Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, amikor sejtitek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, amikor sejtitek, hogy olyan randira mentek, aminek a végén szex lesz, hogyan készültök fel?

Figyelt kérdés

aug. 9. 12:53
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
64%

"sejtitek, hogy olyan randira mentek, aminek a végén szex lesz"

Rajtam (is) múlik, hogy mi lesz a randi végén.

De amennyire lehet, mindig tisztán megyek mindenhova. Óvszer jó ha van.

aug. 9. 14:31
 12/19 anonim ***** válasza:
18%
11. Kizárólag csak a nőkön múlik mi lesz egy randin! Meg hogy utána is. Meg hogy a kapcsolatba, házasságba lesz-e egyáltalán szex, ha igen, az milyen lesz.
aug. 9. 15:13
 13/19 anonim ***** válasza:
14%

megberetválkozok

amúgy 35 f fiú vagyok bocsi

aug. 9. 15:38
 14/19 anonim ***** válasza:
22%
Én voltam már laza kapcsolatban akivel csak a szex miatt randiztunk ismerkedtunk. Készülésem pl: Jódos hüvelyöblités, szőrtelenítés, a drága d&G (vagy milyen)tusfurdőmmel fürdök(nem az olcsó babafurdetővel mint egyébként), intim mosakodógélt használok mert őrjítő a pasiknak az illata,)(egyébként meg sima tusfurdőt intimre is), Spa bőrtáplálás van mert az be is szívódik a bőrbe nemcsak rászárad(de egyébként nem használok testápolókat sem), aztán a bugyi sem a szokásos hanem szexibb pl ciklámen selyem ékszerekkel, (habár néha észre se veszik a fehérneműt, csak lekapják), teszek be fülbevalókat aprók diszkrét de fénylik(3-3 lyuk van, de egyébként fulbevalókat se hordok), plusz lábujjgyűrű(pasi nelkul ezt sem hordom), es talán edzegetek fittneselgetek előtte való napokban hogy jobban látszódjanak az izomtónusok, (de pasi nélkul erre sincs szukségem), és kipihent vagyok a ragyogó szemekért(amugy meg a szemem fehér része nem fehér általában a kialvatlanságtól se meg munkahelyi monitortól se, de rengeteg alvással (pl egy éjszaka + nappal is )gyönyörü hófehér lesz és csillogó nagy szemek), kisimult arc, aztán hallgatok vmi felpörgető adrenalin emelő zenét készulődés alatt tali előtt pár órával, talán iszok is egy deci vodkát🤣 vmi gyümilével, plusz rágógumi, és elindulok és már a lépcsőházban is leállítanak pasik...🤣 de időben odaérek a találkozóra.
aug. 9. 16:38
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

Privre huvelyöbkítéshez tabletta:

" Hüvelyi folyás, gyulladás megelőzésére

Tejcukor biztosítja az optimális pH értéket

Szűrővizsgálatok és műtétek előtti hüvelyi felkészítéshez

Nem allergizál

Nincs mellékhatása"

[link]

Jódos változat:

"A Colpo Cleaner Jód Pezsgőtablettával fertőtlenítő oldat készíthető, amely felhasználható bőr és nyálkahártya fertőtlenítésre, valamint hüvelyöblítésre egyaránt. A jód gyulladáscsökkentő, sebgyógyulást segítő hatása régóta ismert, talán a legelterjedtebb sebfertőtlenítő szer. A készítmény sokrétűen, a hüvely mindenfajta kórokozójának – vírusoknak, baktériumoknak, gombáknak – kiírtására alkalmas.

Pezsgőtabletta fertőtlenítő oldat készítéséhez

Bőr és nyálkahártya fertőtlenítéshez

Hüvelyöblítésre

Orvostechnikai eszköz

Egészségbiztosítási kártyára is megvásárolható"

[link]

aug. 9. 17:24
 16/19 anonim ***** válasza:
0%
Azt mierr nem szabályozza a gyk mikor like gombnak használják a pontozást. A kérdésre válaszoltam, nem az ukrán haditechnológiát írtam le a kérdésre.
aug. 9. 18:10
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

Nem értem a válaszadókat.. akik sehogy sem készülnek, mert mindig felkészültek azok hogy?! Naponta kétszer borotváljátok magatokat ott?

Nekem annyira gyorsan nő a szőröm, ha este randizom valakivel akkor az nem lesz jó, ha órákkal korábban borotváltam.

Amúgy minden nap nem borotválom ott magam.

Tehát ha olyan a randi, hogy előre tudom tilos a szex vele, akkor egyszerűen csak nem borotválom le magam ott és ez vissza is tart hogy "neki adjam" magam. Taktika :D

aug. 9. 21:53
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
17, nem minden faszi kap agyérgörcsöt, ha nem csecsemővel szexel.
aug. 10. 01:12
 19/19 anonim ***** válasza:
96%

17 intim gyanta ???

Ha alapvetoen tisztan mesz mindenhova normalis ruhaban miert kellene csak a szex miatt keszulni kulon?

aug. 10. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!