Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2/12 anonim válasza:
Azt attól függött, hogy gumival vagy anélkül akartuk csinálni. Ha gumival akkor beöntést csináltam, ha gumi nélkül akkor csak ujjal benyultam és úgy mostam ki magam. Mielőtt jönne a kérdés, hogy így nem-e volt baleset: nem, nem volt egyszer sem. Nyilván az étkezést is lazábbra vettem. Ami mindenképp legyen az síkosító, figyelem és fokozatosság.
3/12 anonim válasza:
2: miért pont gumi mellett csináltál beöntést?
4/12 anonim válasza:
Elírtam, elnézést.
Igazad van #3-as.
5/12 anonim válasza:
Én is van, hogy beöntést csinálok, de vannak bizonyos esetek, amikor nem megoldható. Szerencsére a párom nem finnyás ilyen téren, ha baleset van, lemossuk, ennyi. De ez ritkán fordul elő.
6/12 anonim válasza:
Sehogy, többnyire spontán jön, nem előre megbeszélt.
9/12 anonim válasza:
Eddig talán 2x. Kb 20 év alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!