Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok ti hogyan készültök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti hogyan készültök elő az análra?

Figyelt kérdés
Azt látom a gyk-n, hogy itt mindenki folyamatosan análozik. Minden alkalom előtt van beöntés? Vagy csak odafigyeltek a kajátokra? Többszőr olvastam, hogy van aki egyéjszakás kalandba is bevállalja, olyankor elő tud készülni vagy lesz ami lesz?
2021. nov. 7. 08:26
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Ha elore megbeszeljuk akkor lesz beontes. Amikor spontan szererne a parom, akkor attol fugg hogy volt-e nagydolog aznap vagy nem.
2021. nov. 7. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:
44%

Beöntést nem szoktam csinálni.

Szeretem ugyan az anált, de inkább többnyire mindent CSAK FANTÁZIA szintjén élek meg - nem a valóságban.

2021. nov. 7. 08:29
 3/10 anonim ***** válasza:
23%

Aki egyéjszakásba bevállalja elég alja nő lehet.

Én csak úgy ha elő tudok készülni és megfelelő partnerrel.

2021. nov. 7. 08:30
 4/10 anonim ***** válasza:
80%
Ha tudom előre, hogy este lesz anál is, akkor beöntés, alapos mosás, síkosítás és plug. Ha csak úgy alakul, akkor csak úgy engedem, ha aznap már voltam nagydolgon, és tudom, hogy olyat ettem, amitől nem fordulhat elő kellemetlen szitu.
2021. nov. 7. 08:38
 5/10 anonim ***** válasza:
76%
nem csinálok beöntés, sőt valamikor fürdés nélkül csináljuk, tudja hova dugja, van nedves törlőkendő, utána meg fürdés
2021. nov. 7. 08:44
 6/10 A kérdező kommentje:
#3 Én sem igazán értem ezt az egyéjszakás helyzeteket ezért is jutott eszembe, mondjuk férfiként sem mennék bele így.
2021. nov. 7. 09:02
 7/10 anonim ***** válasza:

De látod más nem ért egyet, nekem az análhoz kell a bizalom is, mert okozhat akár maradandó sérülést is, na mindegy.

3#

2021. nov. 7. 09:04
 8/10 anonim ***** válasza:
76%

Egyéjszakásba még sima szexbe sem megyek bele nem ám análba :D

Ha előre meg van beszélve akkor többszöri beöntés, és aznap nem nagyon eszem szilárd ételt.

Ha úgy alakulna akkor nem engedném, mert nem tudnék teljesen ellazulni tudva h nem vagyok" előkészítve" ott, és nem szeretnék rossz élményt sem a páromnak sem magamnak!

2021. nov. 7. 09:06
 9/10 anonim ***** válasza:

Egyéjszakásom se lesz soha, nemhogy anál egy ilyenből 😅

Izgat az anál így a megfelelő pasival ki is fogom próbálni. Beöntés nélkül semmiképp.

2021. nov. 7. 09:21
 10/10 anonim ***** válasza:
83%
Nem csinálok beöntést. Általában nem beszéljük meg előre de azért mindig tiszta vagyok ott is. Használok nedves törlőkendőt és reggel mindig elmegyek wc-re. Használunk óvszert és síkosítót de nagy ritkán még óvszert sem hogy belém tudjon elvezni mert punciba nem lehet. Utána rögtön zuhanyzás.
2021. nov. 7. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!